Miért sípol a gép mikor elindítom?
Ujraakartuk telepíte a windowst miutan bebootolt cd-röl miközben töltötte be a telepitö a gépet mindig ujraindult!
Nemtudom miert!
Az alaplapon kivettem a memoriat ujradugdostam a zsinorokat mindent a helyére raktam vissza!
És miutan bekapcsoltam csak sipol a biosz! Valami nem lehet a helyén?
Vagy kiment az alaplap?
Help pls.
Ha az alaplapod ment tönkre az nem fog neked többet sípolni.
A memóriát nem raktad jól vissza és azért sípol vagy valamelyik hűtő nincs jól csatlakoztatva
A memoriat többször is probaltam mert ugye 3 helye van...
Raktam ide raktam oda es semmi!
Az lehet hogy nagyon poros es azert nem erintkezik?
szia reseteld a bios majd ujraállisd be ha többramot használsz akkor csak egyet tegyél bele
telepítésnél
de az is lehet elszált a ramod met mondjuk statikusan hozzáértél igazisd meg a videokarit esetleg ha leirnád hogyan sipol könnyeben tudnánk segíteni hosszasan sipol vagy egy rövid két hosszu mert a sipolásból lehet következttni a hiba jellegére
hallgasd meg és ellenörizd ezen az oldalon
ez 1 hosszut sípol de ugye folyamatosan kis szünettel...
Gondolom akkor ez memoriahiba!
A bioszt az az elem kivetelelvel resetelem?
Mert az megtörtént...
igen memoria gondja lessz
tudom ajánlani kérj egyet kölcsönbe hogy tuti az e a hiba esetleg ha kettö is van a gépedbe akkor külön külön tedd be öket
és akkor meg lessz a hibás modul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!