Miért csökken le hirtelen az FPS?
Viszonylag jó minőségű középkategóriás gépet raktam össze, minden magas fps-el fut, de néha, pl GTA IV, vagy AC-Brotherhood alatt hirtelen nagyot zuhan az fps
a gép:
gigabyte 780t-d3l
amd am3 x3 455 (3.3ghz)
kingston 4gb ram 1333mhz
gigabyte hd6750 1gb ddr5
400W chieftec táp
Amik gyanúsak nekem, az a tápegység, és a vinyó(elég régi, és sentinel szerint fél éve már 0%-os, de mégis megy)
Ha a kondíció 0%, akkor mind a winyó, mind a táp kuka (feltéve ha világéletében csak erről az egy tápról működött...) mert ha kicseréled a merevlemezt, idő függvénye és a másik is tönkremegy, mivel a tápról nem kapja megfelelően az áramot.
Úgyhogy én cserélném mindkettőt.
Az FPS ingadozás pedig bizonyára a HDD-től lesz szintén.
a vinyót a régi gépemből raktam át, de érdekes módon más hdd teszt 94%-nak mondja.
a tápegységet használtan vettem, eddig nem volt bajom vele
fullhd-ban max terhelésen AC-brotherhoodban simán volt 50 fps körül, de mikor hirtelen irányt változtattam, akkor belassult, és időbe telt, mire betöltötte a textúrákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!