Kb.2 hete gyakran elsötétül a monitor (nem teljesen), majd pár perc után kivilágosodik. Mitől lehet ez? Kizárólag a monitor hibája, vagy más is okozhatja?
Figyelt kérdés
Nagyon régi már a monitorom. Eleinte még ritkábban sötétedett el és hamar kivilágosodott. Most már rosszabb. 2x volt, hogy teljesen is elsötétedett, ki is kellett kapcsolnom a gépet és csak később lett jó.2012. aug. 12. 22:35
2/3 anonim válasza:
Ha CRT akkor ez azt jelenti hogy már a végét járja, sajnos én is jártam már így CRT-vel nem egyszer.
3/3 A kérdező kommentje:
CRT. Már 12 éves körül van. Gondoltam, hogy lassan már vehetek újat. Természetesen mindig a legjobbkor szar be minden. Mondjuk csoda, hogy eddig jó volt. :)
2012. aug. 12. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!