Megéri Hd 6850 ról Hd 7770 ra váltani? Mennyivel erősebb a Hd 7770? Mekkora táp kéne ezekhez?
Nem akarok hülyeséget mondani (olvastam vagy hallottam valahol), de teljesítményben az új architektúra miatt a HD777-es egy HD6870-esnek felel meg.
Ugyanígy egy HD7870-es egy 6970-nek.
Szerintem meg TESZTET OLVASS!!!
Az biztosabb, mert a sok járókelő nem hozzáértő mondja a baromságokat.
"mert a sok járókelő nem hozzáértő mondja a baromságokat."
Ne sértegess ha kérhetem.
"de teljesítményben az új architektúra miatt a HD777-es egy HD6870-esnek felel meg. "
Kicsit sarkítva talán. Ez Dirt Shodown és GR Future Soldier alatt igaz, ahol is van néhány olyan megoldás(pl GI) ami erősen compute igényes. Ilyen megoldásoknál a GCN veszti a legkevesebbet a teljesítményéből, ilyen téren pokolian erős(ez betudható pl a shared memory teljesítmények, nagy regiszterterületeknek stb.), vagyis ő veszít a legkevesebbet a teljesítményéből. Szóval ez az állítás ennél a két játéknál igaz.
Kérdező semmi értelme egy ilyen szintű cserének, teljesítményben ezek között alig van hézag.
Most olvasom milyen hülyén fogalmaztam meg. Remek!
A lényeg kivehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!