Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » VIDEOKÁRTYA, melyiket ajánlaná...

VIDEOKÁRTYA, melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kaptam egy gépet, hát egyre jobban kezdek kiábrándulni.. :( ősrégi PCI-s Panellel van ellátva, így a drága videókártyát ami van nem tudom beletenni... Szeretnék venni egy olyan videó kártyát ami jó..lehet vele játszani stb.. Nem is tudom hg létezik e egyáltalán ilyen tipusú brutálisabb vidikártya?! Megköszönném ha válaszolnátok
2012. aug. 12. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mennyiért vette?
2012. aug. 12. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:

ja bocs, azt nem vettem észre, hogy már van:)

amúgy milyen az a "drága" videokártyád?:)

2012. aug. 12. 16:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert az a másik gépbe volt. és azon minden játék ment tökéletesen..csak a gép ba*akszik mert bekapcsolom tölt az xp megy a csik aztán ujraindul.. és ezt csinálja folyamatosan.. ujratelepiteni se tudom az xp-t rajta mert hiába nyomom a billenytun a bootolást nem jon be.. olyan mintha a gép nem érzékelné a billentyut.. na ilyenkor mivan :D:DD bocsi ha nem erthetően irok de csak igy feluletesen tudom elmagyarázni mert lány vagyok :)
2012. aug. 12. 16:40
 14/15 A kérdező kommentje:
meg arra a vidikártyára mindenki mondta nagyon jó mindjárt megnézem mi a fajtája :)
2012. aug. 12. 16:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Na ez már kicsit zavaros.. :D előbb amit irtam azt a másik számitógép csinálja.. nem az amibe a videókártyát kérdeztem
2012. aug. 12. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!