Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy ilyen gépen szerintetek...

Egy ilyen gépen szerintetek jól futna a sims3?

Figyelt kérdés

Ezen a honlapon láttam egy nem is annyira vészes árkategóriájú gépet.

[link]

Nos, az lenne a fő kérdésem, hogy vinné-e a Sims3at?

(még tennék bele RAM-ot)

2012. aug. 12. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Az én gépem (laptop) tökéletesen vitte a sim3 az összes kiegészítővel! ( laptopom: HP compaq presario cq 56 100sh )
2012. aug. 12. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel a videókártyával nem de sztem van aki jobban ért hozzá majd kijavít!
2012. aug. 12. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Ilyesmi kategóriájú gépet is jobb ha összerakatsz (pl itt is)

és ipon, pcx, lambda computer röl veszed meg

.

amugy intel hd 3000 integrált igp vel nem igen lehét játszadozni jól bár sim3 valahogy biztos elmene ha csak minimumon is

2012. aug. 12. 11:13
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Medium/high (közepes/magas) on is elkel menie

gépigényében bene van Intel GMA is szóval akkor hd3000 el biztos fog menni (mivel tetszben laptopon ment)

2012. aug. 12. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek nagy igényeink akkor még éppen "elmegy" a HD3000, viszont ebben, a kiírással ellentétben HD1000 van ami még gyengébb. Persze lehet hogy elég egy sims3-hoz, de egy AMD apu-s rendszerrel jobban járnál, a játékteljesítménye sokkal jobb ebben az árban.
2012. aug. 12. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:

hát szépen kamúzik ez az RHW webhop akkor...

kérdezö menyiért venél gépet?

irunk neked egy jót árban 4gb ram mal és normális hardverrekel persze enyiböl nehéz de ettöl jobb lesz.

2012. aug. 12. 11:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon minimálban inkább ez: [link]

+3000Ft összeszerelés, ha telik rá, akkor 2x2GB 1600MHz-es ram.

2012. aug. 12. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
A sims 3 egy genyó játék, kell neki egy normális videokártya. Ebben a gépben olyan nincs.
2012. aug. 12. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:

canyourunit.com

Ez kiadja a játék rendszerkövetelményeit,továbbá kiírja azt is,hogyha nem felelsz meg,mire kéne cserélned a videókártyát,stb ...

Igazából nem nagyon értek hozzá,amit ki tudtam böngészni,azok alapján éppen megfelelne,de talán egy kicsit jobb gép is lehetne.Írd ki ennek a gépnek az adatait,és kérdezz meg egy számítástechnikai boltban,vagy bízz a profikban.

2012. aug. 12. 18:31
 10/10 A kérdező kommentje:

#5-ösnek

Hát valószínűleg 70E-ig megyek max. el..mert még kelleni fog hozzá monitor is. :D

2012. aug. 12. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!