2/7 anonim válasza:
vagy ha valami márkásabbat akarsz akkor: Asus x101
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Minek tárhely, ha külső tárhelyet is rá lehet rakni usb-n keresztül, vagy egy 32 GB-os SD kártya se rossz mellé. Miért lenne szükség tárhelyre?
2012. aug. 11. 13:31
5/7 anonim válasza:
Ja az is igaz. Akkor az az SSD-s jó választás lenne a számodra.
6/7 A kérdező kommentje:
De komolyan kérdem, mert nem értek hozzá. Hogy hátrány az, ha nincs nagy tárhely? Pár program azért még ráfér, nem? Sőt, én úgy tudom, hogy progikat külső vinyóra vagy SD kártyára is lehet telepíteni, nem?
Amire nekem kell, az csak Skype, Gmail, Word doc szerkesztés, esetleg ppt lejátszás és YouTube.
Erre nem elég?
2012. aug. 11. 17:42
7/7 anonim válasza:
Hát, ha nem Win hetet tervezel rátelepíteni, akkor még a programok is ráférnek a 8GB SSD-re. A WIN 7-nek viszont már nem valószínű, hogy elég. A Win hétnek egy 10GB hely minimum kell szerintem. Igen lehet külső merevlemezre vagy akár SD kártyára is programokat telepíteni, de valószínűleg lassabb lesz, mintha a gépre telepítenéd közvetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!