Mi a véleménytek az ASUS ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 videókártyáról?
Most tervezek új videókártyát venni a gépembe, és ez a videókártya nagyon megtetszett, főleg az ára miatt és a teljesítménye is elég jó (nekem). Barátomnál nagyon jó szolgálatot teljesít.
Szerintetek megéri? Nem túl erős géphez kéne, de a jelenlegi integrált GeForce 6150 LE helyett mindenképpen kéne egy.
Tudom, a shappiret is néztem de ezen akadt meg a szemem. Igazából ilyen dolgokhoz kéne az erősebb kártya: pl.: GTA részek futása, Counter Stiker, meg a GPU igényes programok. Sony Vegashoz lenne fontos az előnézethez.
Ami szemet szúrt az adatlapján a 64bites memóriabusz. Ez mekkora hátrányt jelent? (csak azért, mert még az 128-as radeonom is 128bitessel ment)
na mondjuk játékokhoz és gpu gyorsított videókonvertáláshoz nagyon nem ajánlom... inkább gyűjts rá még egy kicsit, és vegyél 15 körül egy 5570 / 6570 kártyát, vagy legjobb lenne 30 környékén egy 7750est
5450 egy htpc / irodai kártya, tényleg csak képadásra jó, ha már dolgoznia is kell, ott nagyon hamar érezni fogod a határait. igaz gf6150hez képest jóval erősebb, de ha már úgyis újat veszel, akkor legalább olyat, aminek értelme is van...
Rendben, csak azért se akarok erőset venni, mert lehet hogy CPU limit lesz. Egy Athlon X2 4400+-osom van ami nem erős. De ha a héten megkapom ismerősöm használt gépét a Celeron D 3.20Ghz-hoz (2 magos) viszont tényleg egy felső-középkategóriás kártyát vennék.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!