Laptop help aki tudja mi lehet a baj kerem irja le esetleg ujratelepites?
Figyelt kérdés
sziasztok. Lenne egy olyan problémám, hogy apám kolegájának van egy laptopja és mikor indítaná normál módba a gép csak sípol es a windows nem indul de viszont csökkentett módba a gep problema nélkül elindul szerintetek mi lehet a baj? Elore is koszi a valaszokat a helyesirasert sorry telefonról irtam.2012. aug. 10. 20:14
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg valamelyik driver nem jó, ami fent van, mert csökkentett módban ezeket nem tölti be. VGA, LAN, Audio...
2/8 anonim válasza:
Vagy kinyiffant vmi eszköz (vga, lan, audio), és a driver nem tud betöltődni, és ezért nem megy tovább. A csökkentettben meg ez nem probléma.
4/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat eddig, tulajdonkepp en is ezekre gondoltam varom a tobbi javaslatot is met a zold mindenkinek
2012. aug. 10. 20:33
5/8 anonim válasza:
Ezeket a drivereket telepítsd újra amit előttem írtak.
Ha nem lesz jó, akkor windows reinstall.
Csökkentett módban teljesen normálisan fut? Nem fagy meg?
6/8 A kérdező kommentje:
csak a csökkentett. modba indul el rendes inditasnal csak sipol folyamatosan es nem indul a windows
2012. aug. 10. 20:56
7/8 anonim válasza:
Tilts le minden alaplapi eszközt lan, audio, modem,stb.-t (vga-t ne mert képed az van), és nézd meg, hogy úgy indul-e? Aztán, ha esetleg elindul, akkor egyesével próbálgasd ki őket engedélyezni, és úgy szűrd ki, hogy melyik a hunyó.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat én is valami ilyenre tippeltem csak gondoltam hátha volt valakinek hasonló problémája természetesen a zöld ment.
2012. aug. 11. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!