Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valami hangszabályzó progit...

Valami hangszabályzó progit tudtok ajánlani? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Realtek HD audio manager-em van, és van hangfalam + monitoron is van hangszóró és filmezés közbe néha elkezd recsegni hangfal ezért inkább monitor hangszórót használom, de filmezés közbe elég rossz, hogy monitoron kell nyomkodnom fel hangot és kéne egy progi amivel külön "Line out"-os cuccokat lehetne szabályozni gépen, úgy mint a sima master volume csak külön kéne, mert az mindkettőre kihat. Szval értitek miről beszélek:D
2012. aug. 10. 16:40
 1/5 A kérdező kommentje:
+ ha vki tud segíteni ebben a hangfal recsegős dologba azt megköszönném, mert mindig elkezd recsegni és nem tudom miért:S vagyis annyit tudok, hogy nem a gép hibája, mert ha mp3ra kötöm hifit ugyanugy elkezd recsegni egy idő után:S
2012. aug. 10. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Másik kábellel próbáld meg.
2012. aug. 10. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

A képen látható módon van lehetőség beállítani a hangeszközt, a Realtek HD audio -ban.

2012. aug. 10. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Már próbáltam másik kábellel, de nem jó:S

Az a baj, hogy nekem nem így néz ki Realtek HD Audio Manager.

[link]

2012. aug. 10. 21:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Ehez hasonló, de mégis más. Bocsi csak nem engedi feltölteni képfeltöltésre, pedig le print screeneltem
2012. aug. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!