Hol vehetnék illatos pendrive-ot?
Figyelt kérdés
nem akarok neten rendelni...2009. júl. 21. 00:23
1/10 anonim válasza:
a Media Marktban láttam a múltkor. csoki, zöldalma, narancs illatban. de szerintem hamar elmegy az illata.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi!egy ismerősömnek maxell van és már 1 éve megvan neki de még mindíg van illata :)
2009. júl. 21. 00:29
4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem aranyos.És nem is drága,mert a 4 gigás 3600Ft,megéri(úgy gondolom).
2009. júl. 21. 01:06
5/10 anonim válasza:
1 éve már? komolyan? akkor lehet, hogy én is veszek. :)
6/10 A kérdező kommentje:
igen :)
nem reklámból mondtam:)
bár ő nem úgy használja,hogy mindenhová magával hordja,általában egy fiókban "pihen" ,de hát akkoris még mindíg meg van az illata=)
2009. júl. 21. 01:18
7/10 anonim válasza:
00:58
gondolom, fiú vagy.
a lányok imádják az ilyesmit. kérdezd csak meg a barátnődet örülne-e neki, vagy vegyél neki egyet, meglátod, hogy fog örülni. :)
8/10 A kérdező kommentje:
01:18 ez jó meglátáss=D
2009. júl. 21. 01:43
9/10 anonim válasza:
Szerintem sajnos már nemigazán lehet kapni. Legalábbis a GoodDrive-ot, én sem látok már :( Én még anno kaptam az exemtől egy 1GB-os epreset, de viszonylag hmar elment az illata, de nagyon szeretem, mert gumis a tokja és picike.
10/10 A kérdező kommentje:
igen sztem is nagyon aranyos =)
engem is ezek a dolgok fogtak meg benne amiket leírtál(gumis pici :)
2009. aug. 17. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!