Nem indul el a gépem, miért?
Új VGA kártyát akarok belerakni, de amint összekötöm a tápkábellel, nem tud bebootolni a gép. Ha nincs összekötve akkor semmi probléma, betölt. Leszedtem az integrált grafikus kártya drivereit, de úgy se akarja
Valaki segítsen plz!
De leirnád PONTOSAN A TÁP TÍPÚSÁT?
amugy pedig ha rossz már leirtuk garanciáztasd
ha pedig táp rossz cseréld vagy garanciáztasd vagy szervizled (ha neked ugy jó)
típusa: FSP400 60APN
és melyiket garanciáztassam? videókártyát?
mert ennyi erővel az egészet lehetne az alaplaptól kezdve...
azon gondolkodom h a telepítéseknél csináltam-e vmit rosszul... mikor bekapcsolódik akkor állandóan az integrált grafikus vezérlőt telepíti fel. Pedig a vga ventije fullon pörög :/
Mindenesetre köszönöm a segítségeteket!
Amit kaptál CD-t tedd be, behoz egy autorunt. Ott kattints az installra (esetleg setup is lehet). Ezt nem nagyon lehet elb@szni.
Ki kellenne próbálni másik gépbe.
De már nem értem. A 6850 kártyáról vagy?
Monitort 6850 be dugd és alaplapiban ne legyen monitor
igen kiprobálod máshol 6850 t ha nem tudod akkor garanciáztatod
ha hibás volt örülsz mert hogy megvan a hiba oka cserélik javitják...
ha nem volt hibás akor majd ráérsz a töbivel foglakozni
Tudjátok azt az egyet nem szeretem a számítástechnikában, hogy nagyonsok helyen lehet elvérezni, és mire rájön az ember hol a hiba, addigra beleőszül. Na nálam mi volt a hiba? Hogy amit küldtek hozzá monitor-DVI adaptert, az volt a hibás és azért nem volt kép. DE MIRE RÁJÖTTEM HOGY VEGYÜNK OLYAT IS...
Mindenesetre köszönöm segítségeteket és kitartásotokat! Remélem innentől már boldogulok
És az, hogy nem mondanak el mindent ami fontos lehet, csak mert szerintük nem fontos. :)
Erre meg senki nem gondol, mert alap esetben simán össze tudja kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!