Raidmax kérdése:
Hogyan tudom Tp-Link hálózatomat teljesen kihasználni, az 54mbs-s határt átlépni?
Figyelt kérdés
Van 1db TL-MR3420 tipusu routerem ami képes a 300mbs sebességre és hozzá 1db usb-s TP LINK TL-WN722N ami a 150mbs sebességü kapcsolatra és mégis az aktív kapcsolatom 54mbs sebességen marad:( (routerben alap beállítás a max 300mbs sebesség) WEP 64 bites titkositást használok, Mit rontottam el?Mit kellene másképen beállítanom?2012. aug. 10. 01:28
1/4 anonim válasza:
használj wpa2/psk-t
biztonságosabb és gyorsabb :D
és még a
Wireless Settingsbe a
Max Tx Rate: 300mbps-en van e :D
wpa titkositás nagyon trágya az a legrosszabb 1 linuxos oprendszerel simán kilehet nyitni
wpa2/psk-t használj védelemnek
2/4 anonim válasza:
A legtöbb router alapból kevert módon sugározza a jeleket (b,g,n, mixed) ezt állítsd csak n-re.
Amúgy van akkora net csomagod, ami kihasználná?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen rájöttem és wpa2psk-t használok:) 30mb os upc net van ,de a hálózatontöbb gép ésnem a net miatt hanem a hálózati adatforgalom miatt szerettem volna nagyobb sebességre állítani,de szerencsére sikerült:Dcsakmost 1 olyan gondom van h hiába megvan a 300mbs router a 150mbs stick és 300mbs laptop de hálózaton 6-7mb/S fölé nem tudok menni ez miért van? 150mbs hálózatot 30-40%ban használja ki. Vinyok birják és nagy pl 700mb os fájlokat küldök.mind a 2 gépen a merevlemez kihasználtság 20-30%on és nem tudom jobban kihasználni,csak ha a 2gép kábellel van sszekötve:S
2012. aug. 10. 08:54
4/4 anonim válasza:
Szia, itt a szűk keresztmetszet ugye nyilván az usb adapter, ami 150Mb-re képes. Na most azt tudni kell, hogy ha ráírják az elméletileg maximálisan elérhető sebességet, az ideális esetben a gyakorlatban kb. a 60-70%-át képes nyújtani a ráírt értéknek. Szóval te legjobb esetben olyan 100Mb-et (kb. 10Mbyte/sec-et) fogsz kipréselni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!