Milyen processzort ajánlotok?
Figyelt kérdés
Alaplap: msi p35 neo a tápegység: chieftec 500w típus nevét nem tudom videókártya: gtx 460 processzort: intel e6750 2.66ghz. Mennyibe kerül 1 precosszort lehetőleg intel ami ennél már jobb (nem a legerősebb kell) Sajnos fogalmam sincs mennyibe kerülnek most a processzorok szóval nem írók árat de lehetőleg ne horror áron legyen :D2012. aug. 9. 21:34
1/30 anonim válasza:
Most nem teljesen értem a kérdést, ebbe az alaplapba szeretnél egy új cpu-t, vagy teljesen cserélnéd ezt a rendszert(lehetőleg intel???)?
Ha ebbe kellene, akkor használtan kapsz kb, 20k körül core2quad procit, mondjuk q6600-ast.
Ezeket a procikat támogatja az alaplapod: [link]
2/30 anonim válasza:
3/30 anonim válasza:
4/30 A kérdező kommentje:
És mit ajánlótok, mi a legjobb 50 ezerig amit lehet venni intel?
2012. aug. 9. 22:25
5/30 A kérdező kommentje:
illetve 4 magoshoz akkor már új alaplap is kell ha igen milyet érdemes venni?
2012. aug. 9. 22:30
6/30 A kérdező kommentje:
Mármint itt vanak az intel core 2 quad de vannak intel i5 i7 és ezek mind 4 magosak és nem tudom melyik a jobb :D (bocs ha hülyeséget írok de nem nagyon értek ehhez ) :D
2012. aug. 9. 22:32
8/30 anonim válasza:
Mennyi pénzed van és mit szeretnél fejleszteni?
9/30 anonim válasza:
Az intel Core™2 Duo E8400-es proci teljesen megfelel a gtx 460 mellé.
10/30 A kérdező kommentje:
Amúgy melyik érné meg jobban ha új alapot veszek + processzort amd vagy intel?
2012. aug. 9. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!