Mikor kell kisütni a VGA-k at és mért szokták ezt (milyen hibánál) hány °% esélyes a javulás?
Nemtudom mire gondolsz
tuningolni szokták "gyengeségi ""hibánál"""
ahhol pl feszültséget is állíthatsz az órajeleken kivül meg ventilátor sebbeséget
Gyakorlatban hogy?:)
tüzhely tetején?:)
Ha pl elektromos kisütésre gondoltok akkor pl ha nincs tápcsatlakozó rajta akkor nem lehet "bikázni" vele (mint aksikal)
és amugy is házilag nem túl megoldható meg valószinüleg a sikeres eredményre 1% esély van
Az jó:) szegény vga 200 fokon lebarnul:p
melyik vga knál volt ez?
vagy még ma is használt módszer?:D
csak mert neten semmit nem látok
és mintha halotam voln én is ilyenröl de vagy 10 éve:D
igen szokott sikerülni a BGA reball...csak ne lámák csinálják
és igen ahogy az előző írta 7perc,de csak 180 fokon,és a nem kívánt helyeket alufóliával takarni kell
Most az előzőből kiindulva elképzeltem:
"És ma, kedves nézőink videokártyát fogunk sütni. Ügyeljünk rá, hogy jól pácoljuk be gépolajba előtte, majd masszírozzuk meg egy kis fűszerzsírral. Az érzékeny részeket, például a szárnyát/combját takarjuk alufóliával, hogy oda ne kozmáljanak. Addig süssük, míg a műanyag alkatrészek egyenletesen nem lesznek barnák. Köszönöm a figyelmet, jó sütögetést!" :D :D :D
Amúgy érdekes hozzászólások pro/kontra a témához: [link]
Csak akkor csináljunk ilyet, ha már a kártya totál nem jó, mert ahogy mondták: Vagy bejön vagy nem.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!