Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem adódna semmilyen probléma,...

BläckStär kérdése:

Nem adódna semmilyen probléma, ha 4 Gb ramot rakok a gépbe?

Figyelt kérdés

Na szóval, vennék 4 GB RAM-ot. Nekem dual channel-ben kéne vennem és DDR2est, viszont használtan csak úgy tudnék venni ha postázásra kerülne sor így azt nem választom. A pénz megvan arra, hogy vegyek vadonatújat. Így kinéztem ezt a ramot a gépembe: 2x 2GB 667MHz Kingmax So-Dimm DDRII RAM

Alaplapom: Asus P5LD2-VM és így kapcsolódik a kérdéshez a szöveg.

2012. aug. 9. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak annyi lenne a probléma, hogy nem tudnád beletenni az alaplapba, mert amit kinéztél az laptopba való, So-Dimm foglalatú.
2012. aug. 9. 13:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Huh.. Még jó, hogy utána kérdeztem, mivel nem vagyok "sokat tudó" a gépek terén. Viszont akkor csak 2GB 800MHz Kingmax DDRII RAM <--- ilyen ramot tudnék venni az üzletben amit 667 MHz-n használna ki a gépem, és ezt is 2x venném meg, hogy ne legyen "konfliktus" a ramok között. Így megoldható a probléma?
2012. aug. 9. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet venni ddr2 667MHz-es ramokat, de 4GB az nagyon drága.

[link]

[link]

Arról nem írnak az asus oldalán, hogy egy modulba mekkora a maximum kapacitás, összesen 4 GB.

2012. aug. 9. 13:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Én csak annyit tudok, hogy maximum 4 GB-ot bír el az alaplap. Köszönöm a válaszod. Pestre most nem igazán tudok bejutni, webrendelésben meg nem bízok, múltkor rendeltem és nem érkezett meg a rendelésem arra a helyre ahova menni kellett érte azzal a címszóval, hogy "nem rendeltem semmit". Megoldom valahogy.
2012. aug. 9. 13:26
 5/8 TOXIC. ***** válasza:
Mennyibe kerül a használt? Csak mert újonnan 4GB-os KIT nagyon drága... Hát igen, ddr2, ezek drágák sajnos.
2012. aug. 9. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Használtban, nem az árral van a baj. Hanem a postázással, mert messziről tudnék venni tőlünk csak. Az újra meg megvan a pénzem, szóval itt nem a pénzzel van baj. De ilyen 15-16 ezerért láttam használtan neten.
2012. aug. 9. 13:31
 7/8 TOXIC. ***** válasza:

Hát, újonnan is van annyiért

[link]

2012. aug. 9. 13:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszod.
2012. aug. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!