Hány évig elég ez a PC, hogy elvigyen minden játékot max grafikán?
Intel Core i5 2500 3,3 gHz
Nvidia GeForce GTX 560 1GB,256bit,GDDR5
8GB DDR3 1600 mHz Corsair Vengeance
Tudom de nem is szoktam elég neken a játék amit eddig 2x ki is akasztottam. :))
Mert nem is szeretek multin játszani mert egyszer beszedtem egy olyab vírust multin hogy újra kellett telepítenem a gépem és azóta a multi az csak nagyob ritkán SA:MP
Bocs, ez nem jósda, de én megszavaznék neki 2 évet(de nem tudni, hisz most váltás lesz homogén chippekről, heterogénra).
"Az AMD processzorok szarok "
Az, hogy te nem értesz hozzá, nem egyezik meg azzal, hogy szar az a CPU.
"hogy a videókártyájuk milyen."
Adott árba elég sok helyen kellemesebb vételek mint az nV-k.
"2gb-os "
Nincs értelme. CF-nél igen, amúgy nem.
"De ahhoz kelk egy 500-as táp."
Ennél nagyobb fogyiju gépemet hajtom 400-as hexával, és full load terhelésnél is simán benne vagyok a 80%-ba.
Amúgy meg a GTX 560 árán van már HD 6870 az jobb vétel. Am mehetnél olcsóbb CPU felé, és úgy talán bele is férhetne egy HD 7850
"volt egy Msi Radeon r6770 kártyája ami egy év alatt megadta magát."
Először is gyári hiba mindenhol van, és azt se tudjuk miért halt meg, nem feltétlen a kártya hibája. Ennyi tapasztalat alapján megítélni...
Amúgy is az AMD "csak" tervezi a chippet.
"Az AMD processzorokról pedig olvastam eleget"
No comemnt...
"Olyant is olvastam , hogy a 2 magos processzorból úgy lett , négymagos , hogy a meglévő kétmagoshoz tettek még két magot semmi újratervezés."
Mi? igen, van olyan, hogy a 2 és 4 magos lapka megegyezik, csak több kevesebb mag, nem értem miért kéne "újratervezni".
"Ez az egyik oka , hogy miért jelennek meg olyan gyorsan az AMD termékek az Intellel szemben."
Ez se igaz. Láthatjuk a Trinity mióta nem akar kijönni.
"Intel processzorom van több mint 10 éve nekem bevált és ezután is azt fogom venni."
Épp ez az. Befásult, berögzült hozzáállás. Nekem nem az a gondom, hogy intelt akarsz, hanem hogy oktalanul szarozol valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!