Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hány évig elég ez a PC, hogy...

Hány évig elég ez a PC, hogy elvigyen minden játékot max grafikán?

Figyelt kérdés

Intel Core i5 2500 3,3 gHz

Nvidia GeForce GTX 560 1GB,256bit,GDDR5

8GB DDR3 1600 mHz Corsair Vengeance

2012. aug. 8. 23:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Tudom de nem is szoktam elég neken a játék amit eddig 2x ki is akasztottam. :))

Mert nem is szeretek multin játszani mert egyszer beszedtem egy olyab vírust multin hogy újra kellett telepítenem a gépem és azóta a multi az csak nagyob ritkán SA:MP

2012. aug. 9. 00:21
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Bocs, ez nem jósda, de én megszavaznék neki 2 évet(de nem tudni, hisz most váltás lesz homogén chippekről, heterogénra).

"Az AMD processzorok szarok "

Az, hogy te nem értesz hozzá, nem egyezik meg azzal, hogy szar az a CPU.

"hogy a videókártyájuk milyen."

Adott árba elég sok helyen kellemesebb vételek mint az nV-k.

"2gb-os "

Nincs értelme. CF-nél igen, amúgy nem.

"De ahhoz kelk egy 500-as táp."

Ennél nagyobb fogyiju gépemet hajtom 400-as hexával, és full load terhelésnél is simán benne vagyok a 80%-ba.

Amúgy meg a GTX 560 árán van már HD 6870 az jobb vétel. Am mehetnél olcsóbb CPU felé, és úgy talán bele is férhetne egy HD 7850

2012. aug. 9. 00:23
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
Hány évig? menj ezotéria kategóriába, két reptoid közé beférsz.
2012. aug. 9. 00:27
 14/25 anonim ***** válasza:
Tudom hogy felesleges a 2Gb de keresztanyámtól kaptam születésnapomra mert azt mondták neki hogy ez jó kártya, de én teljesen meg vok vele elégedve.
2012. aug. 9. 00:34
 15/25 anonim ***** válasza:
A HD 7770 jó is, nV részről GTX 550ti van az árán annál sokkal jobb, de még a HD 6850-nél is jobb vétel lehet.
2012. aug. 9. 00:36
 16/25 A kérdező kommentje:
az egyik ismerősömnek , volt egy Msi Radeon r6770 kártyája ami egy év alatt megadta magát.Az AMD processzorokról pedig olvastam eleget.Olyant is olvastam , hogy a 2 magos processzorból úgy lett , négymagos , hogy a meglévő kétmagoshoz tettek még két magot semmi újratervezés.Ez az egyik oka , hogy miért jelennek meg olyan gyorsan az AMD termékek az Intellel szemben.Intel processzorom van több mint 10 éve nekem bevált és ezután is azt fogom venni.
2012. aug. 9. 00:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Akkor erre én is mondhatnám azt hogy 10 éves Amd Sempron gépem még mindig bírja.
2012. aug. 9. 00:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"volt egy Msi Radeon r6770 kártyája ami egy év alatt megadta magát."

Először is gyári hiba mindenhol van, és azt se tudjuk miért halt meg, nem feltétlen a kártya hibája. Ennyi tapasztalat alapján megítélni...

Amúgy is az AMD "csak" tervezi a chippet.

"Az AMD processzorokról pedig olvastam eleget"

No comemnt...

"Olyant is olvastam , hogy a 2 magos processzorból úgy lett , négymagos , hogy a meglévő kétmagoshoz tettek még két magot semmi újratervezés."

Mi? igen, van olyan, hogy a 2 és 4 magos lapka megegyezik, csak több kevesebb mag, nem értem miért kéne "újratervezni".

"Ez az egyik oka , hogy miért jelennek meg olyan gyorsan az AMD termékek az Intellel szemben."

Ez se igaz. Láthatjuk a Trinity mióta nem akar kijönni.

"Intel processzorom van több mint 10 éve nekem bevált és ezután is azt fogom venni."

Épp ez az. Befásult, berögzült hozzáállás. Nekem nem az a gondom, hogy intelt akarsz, hanem hogy oktalanul szarozol valamit.

2012. aug. 9. 00:48
 19/25 A kérdező kommentje:
Jó akkor mondj 5 érvet , hogy miért jobb az AMD az Intelnél?
2012. aug. 9. 00:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik. Van egy adott árkategória és adott felhasználás irány. Ott kell dönteni agyártó CPU-i között.
2012. aug. 9. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!