Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 560 Ti 1GB GDDR5 -höz SLI?

GTX 560 Ti 1GB GDDR5 -höz SLI?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval a kérdés:

DDR5 -ös kártyához akarok MAJD SLI-be kötni egy mellék kártyát igazából mert kevés az 1GB VRAM. (Így nem tudom FULL beállításokra tenni a legújabb játékokat pl a Rockstar Games-től. A kártya bírná, csak közben elfogy a VRAM) És ugyan úgy DDR5-ös kártyát kell hozzá vennem, vagy elég egy "kisebb" kártya ami DDR3 -mas? Esetleg van lehetőség egy picit adni neki mondjuk a merevlemezből, vagy a rendszer memóriából? (persze az is ddr3-as, pont ezért tettem fel a kérdést mivel a kártya meg ddr5-ös)

Másik kérdés: van egy SATA3-as SSD-m és annak külön SATA3-as kábel kell (van ilyen?) vagy nincs ilyen, sima SATA kábel képes rá?

Végül utólag elnézést kérek a bonyolult megfogalmazáshoz, csak nem tudtam hogy elmagyarázni a problémám. Várom a válaszokat!

2012. aug. 8. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
GTX560 Ti-hoz GTX560 Ti-kell. ha SLI-t akarsz csinálni, kettő vagy több ugyanolyan chipset-ű kártyaát kell egymásra raknod.
2012. aug. 8. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

GTX 560 Ti mellé GTX 560 Ti-t kell venned.

Am ha SLI-ben lesz kettő 1GB-s kártya, akkor az nem lesz 2GB VRAM.

SATA kábel kell.

2012. aug. 8. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
SLI-be csak azonos kártyákat érdemes kötni, mivel ha melléraksz egy gyengébbet akkor a mostani is annak a "szintjén" fog menni. Rendszermemóriából nem tudsz adni neki. Én a helyedben nagyobb kártyát vennék, ezt meg eladnám. Remélem segítettem.
2012. aug. 8. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
42%

igen jobb lenne eladnod és jobbat venni

amugy miböl gondolod hogy a vga birná csak nicns elég ram?

[link]

pl.

de helyedben valami jobbat vennék AMD töl

2012. aug. 8. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
17%

[link]

vagy várnák erre

erösebb lesz mint GTX690 meg HD7990

2012. aug. 8. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

"erösebb lesz mint GTX690 meg HD7990"

El kéne menned orvoshoz, nem gondolod?

2012. aug. 8. 21:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Még annyit hogy milyen processzort ajánlotok mondjuk egy GTX 560 Ti 2GB mellé? Vagy milyen érné meg a legjobban egy 1155-ös foglalatba?

2012. aug. 9. 00:37
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
i5 2300, de egy i3 is elég lehet.
2012. aug. 9. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!