GTX 560 Ti 1GB GDDR5 -höz SLI?
Sziasztok!
Szóval a kérdés:
DDR5 -ös kártyához akarok MAJD SLI-be kötni egy mellék kártyát igazából mert kevés az 1GB VRAM. (Így nem tudom FULL beállításokra tenni a legújabb játékokat pl a Rockstar Games-től. A kártya bírná, csak közben elfogy a VRAM) És ugyan úgy DDR5-ös kártyát kell hozzá vennem, vagy elég egy "kisebb" kártya ami DDR3 -mas? Esetleg van lehetőség egy picit adni neki mondjuk a merevlemezből, vagy a rendszer memóriából? (persze az is ddr3-as, pont ezért tettem fel a kérdést mivel a kártya meg ddr5-ös)
Másik kérdés: van egy SATA3-as SSD-m és annak külön SATA3-as kábel kell (van ilyen?) vagy nincs ilyen, sima SATA kábel képes rá?
Végül utólag elnézést kérek a bonyolult megfogalmazáshoz, csak nem tudtam hogy elmagyarázni a problémám. Várom a válaszokat!
GTX 560 Ti mellé GTX 560 Ti-t kell venned.
Am ha SLI-ben lesz kettő 1GB-s kártya, akkor az nem lesz 2GB VRAM.
SATA kábel kell.
igen jobb lenne eladnod és jobbat venni
amugy miböl gondolod hogy a vga birná csak nicns elég ram?
pl.
de helyedben valami jobbat vennék AMD töl
"erösebb lesz mint GTX690 meg HD7990"
El kéne menned orvoshoz, nem gondolod?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még annyit hogy milyen processzort ajánlotok mondjuk egy GTX 560 Ti 2GB mellé? Vagy milyen érné meg a legjobban egy 1155-ös foglalatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!