Szerintetek nem lesz baja az új alkatrészeknek ha egy 10 éves házba szerelem be?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 09:52
1/6 anonim válasza:
hát az egy dolog, hogy belemennek az új cuccok, de a szellőzése nem mindegy, hogy milyen. ATX a ház?
2/6 A kérdező kommentje:
semmit nem tudok róla nem is értek a házakhoz papírok sincsenek... felső tápos és hátul van egy kis szellőzője ennyi...
2012. aug. 8. 10:01
3/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen dolgokat raksz bele.De fúrj sok lyukat a házra és már jobb lesz.
4/6 anonim válasza:
A szellőzés legyen rendben, csak ez számít. Én leszerelem a ház oldalát, így jobban szellőzik, és ezáltal gyorsabb a gép (hidegen gyorsabban fut). Viszont ha a házaddal együtt a tápod is 10 éves, az probléma lehet. Nézd meg az oldalán, hogy hány wattos, és nézz utána, hogy az elég lesz-e a gépednek. Ehhez tudnod kell az alkatrészeid teljesítményét. Nekem egy fadobozba van beszerelve a gépem egyébként, a fenti két tényező figyelembevételével raktam össze, és nagyon jól megy minden.
5/6 anonim válasza:
És még annyit, ha egy 10 éves tápnak, ha ilyened van, nem lesznek olyan csatlakozói, ami egy mai alaplapnak kell...
6/6 anonim válasza:
Max annyi, hogy az alaplap felfogatása nem stimmel. Én már csináltam ilyet: új lyukakat kellett fúrnom a felfogatáshoz. Beszereléskor meg távtartókat kellett beragasztani. De megfelel 2db 4- es anya minden lyuk alá, aztán hajrá!!! Még annyi: 400 wattos tápnál kisebbet ne építs be, nagyobb lehet! Győződj meg a hűtés elégségességéről is, a vinyó ne működjön túl magas hőfokon, ha kell pótventit építs be! Telepítsd a "hdsentinel" nevű progit , az kiírja a hőmérsékleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!