IPad vagy notebook?
Figyelt kérdés
Felér az iPad egy notebook -kal, vagy jobb is?2012. aug. 8. 08:39
1/8 anonim válasza:
pénz kérdése minden, nem tudásban térnek el hanem felépítésben
2/8 A kérdező kommentje:
Van olyan tulajdonsága a notebook -nak, amit az iPad nem tud?
(150.000 -es notebook -ra gondolok)
2012. aug. 8. 08:47
3/8 anonim válasza:
jó mondjuk hülyeséget írtam, az ipad azért erősségben nincs ott mint egy notebook, én még pl. nem láttam ipap-al cd-t/dvd-t írni embereket XD vegyél notebookot szerintem
5/8 anonim válasza:
attól függ, hogy van e már elsődleges géped, vagy sem. egy táblagép nagyon messze van még egy rendes géptől, főleg tartalomszerkesztés terén.
ha már van szgéped, akkor viszont tartalomfogyasztásra (de tényleg csak arra!) jó a tábla.
én a saját táblámat (nem ipad, hanem alap kínai androidos jószág) csak útközben filmnézésre, netezésre, zenehallgatásra, könyvolvasásra, és nagyon minimális mértékű játszásra használom. viszont otthon max akkor kapcsolom be, ha a wc-n akarok újságot olvasni, vagy a családot zavarná a nagy hangrendszer zaja
ha viszont még nincs elsődleges géped, akkor egyértelműen notebook
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor inkább iPad. De kapható valami dokk hozzá, amiben van bill. és meghajtó?
2012. aug. 8. 21:09
8/8 A kérdező kommentje:
Az utolsót hol lehet (majd) kapni?
2012. aug. 9. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!