Ismét megtört a fejhallgatóm vezetéke-mi tartson vissza attól hogy kis darabkákra verjem szét?
Figyelt kérdés
Már nem az első fejhallgatóval történik ez.Vezeték nélküli meg nem kell mert egyszer olyat drágán vettem és egy nagy kaka volt,töltögetni kellett az elemet,gyengén szólt,3 méterről nem szólt,bizonyos szögben kellett tartani a fejem stb...DÜHÖS VAGYOK2012. aug. 7. 16:35
1/6 A kérdező kommentje:
Mingyárt kitépem a gépből és csúnyán megbüntetem.
2012. aug. 7. 16:37
2/6 A kérdező kommentje:
Csak vacakoljon tovább...
2012. aug. 7. 16:37
3/6 anonim válasza:
Amikor nekem tört meg, nemes egyszerűséggel forrasztópákát ragadtam, és kicseréltem. Jack dugót és hangszóróvezetéket gyakorlatilag bármilyen villamossági boltban kapni lehet.
4/6 anonim válasza:
vág szét ott ahol elszakadt,(ha van a külső szigetelés alatt még műanyag azt öngyújtóval leégeted róla) és kösd vissza,utána szigetelőszalag és már szól is :)de vigyázz h ne érjenek össze a madzagok mert akkor megint nem szól :D
5/6 A kérdező kommentje:
Meg lehet csinálni de ehez türelem és idő kell.Ezekből mostanában kevés van.
2012. aug. 7. 17:07
6/6 anonim válasza:
Hát javíttasd meg valaki mással és fizesd meg a munkáját. Utána meg ne használd, garantáltan nem fog tovább törni a kábel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!