Mi lehet ennek a vinyónak a baja?
Figyelt kérdés
Adott egy seagate st3120026a és az a baja hogy a biosnál lassan ismeri fel a vinyót és közbe kattog meg amikor tölt az oprendszer befagy és akkor is kattog , mélyformáztam az sikeresen végig ment de az eredmény ugyanaz , hdd regeneratort nagy nehezen lefuttattam az is végig ment sikeresen és nem talált 1 hibás szektort se , elképzelhető hogy az elektronika a hibás , amúgy azt írja a biosnál , hogy smart status and capable Ok2012. aug. 7. 12:50
1/4 anonim válasza:
A vincsesztered a végét járja, valószínűleg a lemez felülete sérült, vagy az író/olvasó fejekkel van gond. A kattogást "click of death"-nek is nevezik, keress rá google-n.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy a clicki of death mit jelent csak zért kérdeztem hogy menthető-e még a vinyó egy elektronikacserével
2012. aug. 8. 16:48
3/4 anonim válasza:
Nem az elektronikának van baja, hanem a mechanikának. Szóval elektronikacserével nem.
4/4 A kérdező kommentje:
Okés akkor magyarul kuka a vinyó , kössz a válaszokat
2012. aug. 9. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!