Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Biost hogy lehet újraindítani/...

Biost hogy lehet újraindítani/frissiteni?

Figyelt kérdés

Elálítottam a proci-t., felhuztam és rosszul sült el :(

P4-es gépem van, beakarom kapcsolni csak hangot hallok mintha valami benne egyfolytába ujraindulna, fogalmam sincs mit kéne vele tenni.

Kérek szépen egy kis segítséget.

2012. aug. 7. 03:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez alaplapfüggő. Első lépésként én resetelni próbálnám a CMOS-t, akkor remélhetőleg visszaáll minden defaultra. Ehhez ki kell venned az elemet, és egy jumperrel rövidrezárni két tüskét valahol pár másodpercig. A leírásban keresd meg.
2012. aug. 7. 03:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Már kivettem az elemet, de nem ismerem fel a jumpert , sajnos pedig interneten kerestem képet de az alaplapomon csak két kis kék kapcsolószerüt láttam ami hasonlitott rájuk.

2 irányba lehetett mozgatni.

Más modszerrel floppyval pl. nem lehet visszaállítani?

2012. aug. 7. 03:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg rákeresni, hogy "how to reset bios ALAPLAPTIPUSA". Floppyról a régiekben lehetett BIOSt újratölteni, szerintem P4nél már nem volt divat, de hátha. Sok sikert, én most megyek aludni :)
2012. aug. 7. 03:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sikertült amit elöbb irtál cmos reset, találtam videot és alaplapomba megtaláltam a kis kupakszerüséget, 2 tüskén volt átraktam másik 2-re majd vissza és bekapcsolt köszönöm nagyon kb 1 éve nem sikerült.
2012. aug. 7. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!