AMD Quad-Core Processor A6-3400M húzása?
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek, kérnék egy kis segítséget, szeretném a fent említett procimat felhúzni "Acer 5560g" nagyon megköszönném annak aki részletesen leírná, sajnos nem nagyon értek hozzá előre is köszönöm
szép napot!
2012. aug. 7. 00:36
2/11 A kérdező kommentje:
húú jó gyors voltál néztem már ezt de nekem kocka nyelv sajnos, nos akkor ez a K10stat-ot kell leszednem és ezen minden ilyen beállítás lehetséges? hát ezzel fel lehet rántani?
2012. aug. 7. 00:40
3/11 anonim válasza:
Igen. Még a tesztben használt laptop is olyan, mint a tiéd.
Am minek akarod húzni?
4/11 A kérdező kommentje:
Kérésre írtam ki :) egyik barátom most rendelt az ebay-ről és hát játékra szeretné használni, szeretné ha fullos lenne.. de én szerintem ez alapból is jó gép elbírja a játékokat
2012. aug. 7. 00:46
5/11 A kérdező kommentje:
te hogy látod ?
2012. aug. 7. 01:19
6/11 anonim válasza:
Hát ami alapon nem fog vele menni, az húzva sem. :)
Azért nem olyan rossz az A6. Lesz mellette VGA is?
7/11 A kérdező kommentje:
lesz AMD Radeon HD 7670M 1 gigás :) szal sztem elég jó masina
2012. aug. 7. 01:26
8/11 A kérdező kommentje:
amúgy asszem ez volt az [link] itt meg is tudod nézni egészbe
2012. aug. 7. 01:27
10/11 A kérdező kommentje:
szerintem sem kell húzni, elég erősnek tűnik :)
2012. aug. 7. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!