Hogyan lehet elrontani az alaplapot, úgy hogy azt higgyék hogy magától ment tönkre?
Alaplap: ASUS TUSL2-C eléggé régi
Processzor: P3 800MHz
nem baj ha az alaplappal eggyütt a többi is megy
Ha ezt az alaplapot tönkre teszed megkereslek és gyíkká változtatlak! Szentségtörő!
De tényleg, inkább add nekem. Az egyik legjobb alaplap, ami valaha készült, stabil és strapabíró cucc. Nekem van egy, ami már 10 éve megy.
Miért akarnád tönkre tenni? Gari nincs rá, sokat nem ér, nem értem az okát!
Egyetértek az előttem szólóval!
Add el, és add hozzá az új gép árához!
Ha ilyen géped van és az őseid nem akarnak újat venni, akkor valószínűleg azért van, mert a családi kasszát nem akarják feleslegesen terhelni. Biztosan örülnek, hogy a sok munka után kifizetik a rezsit, megveszik a kaját, öltöztetnek meg iskoláznak Téged meg a többi apróság. Nem éppen fair dolog költségekbe kényszeríteni őket!
Ilyen nekem biztosan eszembe nem jutott volna, soha!
Gondolom amúgy sem vennének fullos gamer gépet, hanem valami használt 8 éves P4-t integrált grafikus vezérlővel...igaz beljebb lennél, de nem sokkal.
Elnézést a feltételezésért, de abban mindenképpen igazam van, hogy az amire készülsz egy sunyi, aljas dolog...nem beszélve arról, hogy tönkretennél egy eszmei értékű gépet.
Menj el diákmelózni, és spórolj össze pénzt új gépre.
Vagy győzd meg a szüleidet, hogy valóban elég régi ez a gép, és már internetezni sem nagyon lehet rajta.
Én gyerekem átverne úgy, hogy szándékosan még kárt is okoz, azt megnézhetné, hogy egy fagyit is mikor vennék neki legközelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!