Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit változhatnak a hardver...

Mennyit változhatnak a hardverárak 2-3 hónap alatt?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy számítógépet (alkatrészenként összerakva), aminek két hete 210K volt az ára, most 205K. Mennyit változhatnak ezek az árak, ha csak 2-3 hónap múlva tudom megvenni?

Csak megnyugtatásul: addigra még ugye nem fut ki a kereskedelmi forgalomból az AMD FX 6100 és a Sapphire 7850?

Tudom, zöldfülű kérdések, de nem értek hozzá.

2012. aug. 6. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Még lejjebb mehet egy 5-9-el és nem futnak ki a forgalomból.
2012. aug. 6. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. aug. 6. 15:43
 3/5 Golan Trevize ***** válasza:
77%
Fel is mehet az ára, ha romlik a forint.
2012. aug. 6. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Az árakat sok minden befolyásolhatja, akár az árfolyamok, ha külföldről érkezik, akár természeti csapás (emlékezzünk a merevlemeze árak hatalmas ugrására), de lehet változás akár amiatt is, hogy valami kifutott termék lesz és a cég túl akar adni rajta.

Ilyenkor leviszik az árát, hátha elmegy előbb.

Sajnos pontosan nem tudni mi lesz 2-3 hónap múlva, azt sem lehet megmondni, hogy a jövőhéten mi lesz.

Lehet hogy felmegy az ára, lehet, hogy lemegy, lehet hogy nem változik semmit.

2012. aug. 6. 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam ezekre is. Bár a többi komponens változhat (ha akkor mást fut ki a pénz, hát sebaj), de a fent említett kettőhöz ragaszkodom. Remélem 220K fölé nem nagyon megy, eddig szépen ívelt lefelé az áruk.
2012. aug. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!