Mi van egy processzor belsejében?
Figyelt kérdés
A múlt héten tönkrement a számítógépem(becsapott a szomszédba a villám). Valamiért iszonyatos bűzt árasztott a pc. Szétszedtem, mert azt gondoltam, hogy valamelyik kártya, vagy esetleg az alaplap ment tönkre(gondoltam megolvadt a nagyfeszültségtől). De nem. Kiszedtem mindent, de a bűz nem szűnt meg, minden ép volt! Leszedtem a processzorhűtőt, és ekkor jött a döbbenet. A CPU-n(AMD Phenom 9850) egy repedés keletkezett vízszintesen(kb. 1 cm hosszú), és a processzorból jön ez az iszonyatos bűz! Olyasmi a bukéja, mint a kénnek, csak 2szer erősebb!2012. aug. 6. 01:43
1/7 anonim válasza:
˝Mi van egy processzor belsejében?˝
Mesterséges Inteligencia
A benne lévő kokainnak van ilyen illata. Becsempészték külföldről... Bujjá' el!
3/7 anonim válasza:
"Mi van egy processzor belsejében?"
Szilícium.
4/7 anonim válasza:
A prociban, mint minden elektronikai cuccban füst van!
Ha kiszáll belőle akkor nem működik!
5/7 anonim válasza:
Van benne sok tranzisztor, meg szilícium meg germánium, meg arany. A tiedben ugyan ezek vannak +pár 10ezer Volt...
6/7 anonim válasza:
"A múlt héten tönkrement a számítógépem(becsapott a szomszédba a villám)".
Legközelebb jobban vigyázz! Az áramtalanítás nem oldja meg a dolgot.Én villám esetén mindent kihúzok.Nincs olyan villámvédelem ami mindent(a legnagyobbakat is) kibír.
7/7 anonim válasza:
Szegény szomszéd. Jobban van már? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!