Miért csinálja ezt a winchesterem? És egyáltalán az okozza?
Estét. Szóval a jelenség:
Számítógép előtt percektől függetlenül jelentkezik a hiba, hogy lefagy teljesen, (egér, meg minden) olyan 15 másodpercre, aztán közli velem, hogy leválasztottam az egyik winchesterem.
Ezek után ha le akarom állítani, akkor nem áll le, csak forog a kis töltés jelző. Félóra után sem áll le. Miután manuálisan leállítottam, nem tudom bekapcsolni.
Vagy a BIOS képernyőnél fagy be(A ventilátorokat nem kezdi el szabályozni, tehát gondolom be sem tölti a dolgokat)
Vagy pedig a Windows betöltése közben, az animáció ugyan így megy tovább, csak nem történik semmi.
Ha kihúzom, elindítom, kikapcsolom és visszadugom akkor jó. Ezt kb 10 alkalomból 3-szor eljátssza velem. Én a tápra gyanakodtam az elején. HDS szerint 4xxx valahányszor fordultak elő hibák az adatátvitelben, de ennél többnél is tudtam normálisan használni a számítógépem.
Két lehetőség van!
Vagy a kábel érintkezés hibás, vagy a tápod már elöregedett és nem bírja a gépet, ilyenkor a winchester feszültség védelme jelentkezik elsőre, hogy kikapcsolgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!