Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD FX-6100 és HD7750 jó...

AMD FX-6100 és HD7750 jó párosítás?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Hát. FX-4100 + HD7770 jobb lenne szerintem.

Mire használnád?

2012. aug. 5. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem is ezt mondták, bár én intelt vettem, de ha játékra használnád, akkor az első kommentelő által leírtak a jobb választás.
2012. aug. 5. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
+1 Munez Fernandez
2012. aug. 5. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
ez hogy lehetne jo parositas? tapasztalatbol mondom hogy intel i5 2500k - 560ti vel jo lesz halgas a tapasztaltra aki tesztelte oket es ne a sok majomra akik azt irjak hogy ez a jatek tobb fps el fut a radeonon semmi ertelmes nincs abba a akrtyaban beall a mikroszagatas es agyhalalt kap a geped mer beszagat az osszes jatek es driver hibas az egesz frisited a drivert es mindig kifog kapcsolnia geped mer az amd radeon csak egy fos aki csak olcso nadja a kartyakat es azert midnneki azt veszi es dicsere mer elmegy nekik egy counter strike maxon akadozva :D
2012. aug. 6. 02:52
 5/6 anonim ***** válasza:

messi113

Nem tudom, hogy honnan vetted azt, amit leírtál, de ez nem így van.

A Readon kártyák jók. Mellesleg lehet, hogy jó az i5+560ti csak drága is.

Gondolom tisztában van ezzel a kérdező is azért AMD processzort választott.

Lehet, hogy az AMD processzornak nincs akkora teljesítménye, de 20 ezer forinttal olcsóbb is.

2012. aug. 6. 05:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

messi113

Én is csak azt tudom kérdezni, honnan szedted ezeket?

Az egész alaptalan, és egyértelműen azt sugallja, hogy máskor jobb lenne ha meg se szólalnál. Vagy ha igen, akkor valami szakmai érv is legyen már ott, bár nV vs AMD meccsbe inkább ne akarj bocsátkozni(ha igen, pm-be megtalálsz).

Ja és egy tipp, ezt használd:

[link]

Csak azért, mert egy fél óráig bogarásztam a mondandódat. Sajnos nem tudok agyhalott nyelven...

2012. aug. 6. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!