Jo lenne ez a gep jatekra?
Inkább játékra asztali gépet vegyél főleg ha ebben azt sem tudják hogy milyen vga van benne. Meg amúgy is hiába i5 nem fog olyan teljesítményt nyújtani mint egy asztali pc.
Mennyit szánnál erre a laptopra? Mert abból simán össze lehet dobni neked sztem egy király gépet amin minden játék fut!
HD3000 nem elég játékra
max fifa meg tán régebbi CoD ok
szóval nem éri meg és i5 el gondolom és 8gb ramal ez valami 170-200ezres gép lehet és ha nincs rendes videokártya benne akkor nem éri meg egyáltalán ha játék a fontos
linkeld ezt a laptopot ha lehet vagy pontosabb nevet irj
melyik boltban veszed nicns webshopja?
ha laptopkell akkor árban ajánlunk neked pár jót
ha pedig nem lényeg akkor egy asztalit ha nincs monitorod akkor szolj
Előző:
5750 és 5755 között is van különbség, 5755G-ről nem is beszélve (illetve 5750 és 5750G között is nagy a különbség).
Azt meg nehezen hiszem el, hogy BF3 ultrán nem akad, szerintem nem tudod mi az az ultra beállítás, ultrahoz legalább kéne egy GeForce GTX 460 vagy Radeon HD 5850, GT540M meg sem közelíti ezek teljesítményét.
És nincs GT540M-es gépem, de azt találtam róla, hogy BF3-mat minimumon 35 FPS-sel viszi, maxon (nem ultrán) 18 FPS-sel, ami ugye már nem folyamatos kép, még ha nem is pontosak ezek az értékek, egyértelmű, hogy ultrán nem emgy.
Na báttya ha már ilyen kúrva okos vagy akkor a youtube a te barátod! És mivel ez a szakmám csak tudjam már hogy az én gépem ultrán megy e vagy nem!
De ha még sose volt ilyen géped akkor a tudatlanságoddal mit ugrálsz nekem az FPS-eiddel?????
Inkább kussoltál volna!
Ha már nem találtál mást akkor itt van neked minimumon 18 FPS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!