Intel core 2 quad vs amd fx-4101 vs phenom ii x4 965?
Most egy Intel Pentium Inside Dual-Core-om van és integálr vga hamarosan lesz 65 ezrem és arra gondoltam elősször hogy eladom ezt a 4gb ram asus p5g41t m-lx alaplap 45 ért gigabyte táppal (420w) vagy veszek egy 4 magos 775-ös foglalatu Q-s sorozatu 4 magost 25-ből kijönnék belőle és aezt procimat a haverom megvenné 20 ért igy +5-ért tudnék venni vagy eladom az egészet és egy atis amd gépet tennék össze phenom vagy fx sorozatu procival lenne különbség az intel és az amd között szerintem nem sok mert mind 4 magos ja és van HT a intelben? és ha igen melyikben? ha ugy döntök hogy veszek egy intel 4 magosat akor lehet hogy egy radeon hd6770-el párositanám max felbontása monitoromnak 1366*768 szoval ez max de nekem ez is elég. mit gondoltok jobb ötlet? lécci ne váljo na kérdésem helyszíne intel amd csatatérré köszi játékra filmre lehet maradék pénzből vennék egy 60gb-os ssd-t is de az majd elválik.
Köszi előre is válaszokat.
Itt néz körül,jó vásárlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!