Milyen Ati videókártyát érdemes most venni?
semmilyent, mert ezek már nem ati néven futnak, hanem amd néven
amúgy meg azt
Gigabyte HD7770 OC 1GB DDR5 PCIE3.0, még mielőtt bárki is azt mondaná, hogy a Gigabyte vga nem megbízható, elmondanám, hogy nekem is ez van és tökéletesen működik.
T.Nándi
Csak szerencséd volt, hogy egy éppen jó darabot fogtál ki...
Inkább maradjunk a normális márkáknál, azokból sokkal kevesebb a selejtes.
+1 Alex válaszára.
2 hete adtam el a SAPPHIRE 11201-02-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION OC vga-t és ezt a Gigabyte HD7770 OC 1GB DDR5 PCIE3.0 vga-t vettem. Elmondom, hogy semmi különbséget nem tapasztaltam játék közben, annyi a különbség a két kártya kötött, hogy megmaradt 5 ezrem és vettem egy kártyát amire 3 év garit kaptam. Szerintem jól jártam.
T.Nándi
Gratulálok, vettél egy ugyanolyan kártyát, nem csodálom hogy nincs semmi különbség játék közben...
Ettől függetlenül az én gyagyibájt 6770-em most van gariztatáson, mert csíkzódik mint a szar... (már másodszorra)
Még mindig kiállok amellett, hogy kifogtál egy éppen hibátlan darabot.
"még mielőtt bárki is azt mondaná, hogy a Gigabyte vga nem megbízható, elmondanám, hogy nekem is ez van és tökéletesen működik. "
Nekem van valahol egy 400-as Mercury tápom. Az is működik, de attól még nem lesz ajánlott.
Sokkal több panaszt olvasok Giga hardverekre, mint MSI-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!