Olyan problémám van, hogy újra lett telepítve a Windows -miután tönkrement a vinyóm és ki lett cserélve- és most nincs hang a laptopomon ( acer emachines e725)! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A jobb alsó sarokban ott a hangszóró, ha vmit néznék ugrál a zöld csík mintha lenne hang, de nem szól, plusz, ha bedugom a fülesem abban se szól semmi. A windows szerint működnie kéne, mégsem jó.2012. aug. 4. 18:30
21/26 anonim válasza:
nekem pl a win7 alatti realtek drivernek el van baszva a fordítása : mivel amikor rá kattintok hogy előlapi jack-tiltása akkor jelenik meg a mikrofon beállításai és onnantól van hang a fülesemben xD
22/26 A kérdező kommentje:
hmmm és azt hogy kell frissíteni? plusz az ac97 drivert vhogy nem szeretné feltenni, azt írja h a gyártót nem tudja a win ellenőrizni, pedig a gyártó honlapjáról szedtem le. Rámegyek h telepítem az illesztőprogramot, majd fél perc múlva újra előjön az az ablak és megint felajánlja h befejezem a telepítést
2012. aug. 4. 21:08
23/26 anonim válasza:
24/26 A kérdező kommentje:
A bios frissítés nem oldotta meg. A hibakeresője azt írja, hogy "lehetséges , hogy a rendszer nem érzékelte a hardverváltozásokat" vagy mi.
2012. aug. 5. 13:18
25/26 anonim válasza:
Akkor vidd vissza gariba és szenvedjen vele a szervizes.
26/26 anonim válasza:
a win7 kúrta el a biosod azért nincs hangod nekem is ez volt a baja. dobt fel ezt a frissítést és megoldja.... BIOS_eMachines_3.10_A_A ill. ehhez a bios update-hoz szord még fel a hangkártya driver legújabb verzióját. A win7 illesztő programok frissítése -> internetes opció és leszedi a legújabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!