Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért "ragad" a billentyűzeten...

Miért "ragad" a billentyűzeten az összes gomb?

Figyelt kérdés
Van egy hama vezeték nélküli billentyűzetem+egér és mióta megvettem nehezen mennek a billentyűk,úgy voltam vele hogy új,majd bekopik de ennek már 3 éve és semmi változás.Van valami ötlet rá?
2012. aug. 3. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Valami belekerülhetett.
2012. aug. 3. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos valami szar müanyag..Az ilyen bill+egér cuccok nem a legjobbak,valljuk be.
2012. aug. 3. 20:52
 3/8 anonim válasza:
Nem olyan hogy csak akkor megy jól ha pont a közepén nyomod a gonbokat?
2012. aug. 3. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:

de pont olyan igen :D

de 3 éve volt 6000 Ft,akkor az nem olyan szar minőség volt szerintem.am már szétszedtem,hát ha koszos kiszedtem az összes gombot de semmi.

2012. aug. 3. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát a Hama nem egy minőségi cucc, akármennyiért is vetted. Jó persze, ezen a területen majdnem minden gagyi, még a 20 ezres bill. is, mert tömeggyártottak komolyabb minőségellenőrzés és követelények nélkül, de én mindig azt szoktam tanácsolni, hogy a legolcsóbb Microsft, Genius vagy Logitech bill.-t kell venni, mert azok már ~10 éve bizonyítanak és ha rossz, akkor is csak 2000 forintot dobtál ki. Az ilyen irodai, gamer, lapos, vezetékes dolgokban nem szabad feltétlenül bízni.
2012. aug. 3. 21:20
 6/8 A kérdező kommentje:
de nincs valami spray vagy valami?
2012. aug. 3. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Még mindig nemértem hogy hogy ragad.Lehet hogy alapból gyári hibásat fogtál ki. Amúgy Logitechben tényleg meg lehet bízni,3éve nyúzok egy Logitech G15 rev2-őt
2012. aug. 3. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát esetleg valami olajos kencét (WD40?) be lehet próbálni, de lehet, hogy attól csak rosszabb lenne és ha befolyik az aljába használhatatlan lesz az egész. Inkább vegyél egy olcsó "user" bill-t, jobban megéri, mint szívni ezzel.
2012. aug. 3. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!