Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Phenom II X4 945 CPU...

AMD Phenom II X4 945 CPU (sAM3) BOX?

Figyelt kérdés
Hy.Arról lenne szó,hogy egy haverom szerint a processzort amit rendelt (AMD Phenom II X4 945 CPU (sAM3) BOX)gyárilag bepasztázták és úgy csomagolják be. Ez igaz?..Mert én úgy tudom,hogy gyárilag nem raknak a procira pasztát hanem arra mikor megkapod te magad kened rá a hűtőzsírt...én ilyen nagy baromságot,hogy gyárilag 1procit lepasztáznak életemben nem hallottam...és nemtudom megértetni vele,hogy nem.Hozzátenném,hogy ugyanilyen procim van és énis BOX-ot rendeltem kb 1hónapja van meg és nekem nemvolt gyárilag ilyen,hogy paszta...nekemis külön kellett vegyem és rákenni a pasztát,de próbáltam neki elmagyarázni,hogy azon biztos,hogy nemvolt paszta ,de hülyének nézett teljes mértékben...mivel ha BOX-ot rendelt akkor ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=G_fRqON869I csak elvileg nemtudja megnézni mert nincs Flash playere na mind1..nemtudta megnézni oké..kérdeztem tőle,hogy ilyen volt?így nézett ki?tehát leírtam neki.Mondta,hogy igen ilyen volt,dehogy nem látta teljesen procit mert müanyagon keresztül nem látta...

2012. aug. 2. 02:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy most jut eszembe ezis...hogy beszélt valami ismerősével aki elvileg nagyon okos...és aztmondta,hogy mivel enyém nemvolt gyárilag pasztázva ezért selejtes cuccot rendeltem és vissza is küldhettem volna.XDDDDDDDD na ez a fail...
2012. aug. 2. 02:22
 2/4 anonim ***** válasza:

A gyári hűtőn van fent, nem a procin.

[link]

2012. aug. 2. 02:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezt énis mondtam,de miért mondja még mindig azt,hogy igenis a procin volt rajta?...
2012. aug. 2. 02:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy a hűtőn, vagy a processzoron van? A kettőt összeborítod, a paszta a helyére kerül.

Amúgy elsőre azt mondtam volna, hogy nem kennek be semmit, mert úgyis rászárad, de végül is le lehet fóliázni, akkor nem szárad ki, vagy akár egy kis tubusban is lehetne mellékelni egy adag pasztát.

Mondjuk gépet még nem raktam össze (nulláról), szóval annak higyj, aki életvitelszerűen foglalkozik vele! :)

2012. aug. 2. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!