Ezen a gépen futna a skyrim/gta4/wow mist of pandaria? többi lent!
Alaplap:PTM800PRO LF LGA775
proci:Intel Pentium DualCore D820
ram:2x2gb Kingston 667MHz DDR2 Non-ECC CL5 SODIMM (KVR667D2S5/2G)
videókártya:HD6750
Biztos hogy nem futna!!!
Nemis kellett utánanéznem hogy milyen az alaplapod vagy a vidikarid vagy a procid, alapból látom hogy a ramod baromi gyenge.... ez most komoly ? 667Mhz ? Gyártanak még ilyet ? :O
De biztos lehetsz benne hogy a GTA4 vagy Skyrim nem futna ezen a gépen!
Alapból a DDR2-es ramok már gyengék egy GTA4-hez.... bőven gyengék!
Viszont ha DDR2-es ramot kelllett venned a gépedbe akkor biztos vagyok benne hogy az alaplapod nemtudja kezelni a DDR3-at.
Szal ezzel a konfiggal biztos nemfogsz tudni játszani a GTA4-el... a Skyrim-el meg még nem játszottam szal nemis tudom hogy milyen vas kell hozzá...
Te normális vagy? Ha valami miatt nem mennének, az biztos nem a Ram. Nagyon el vagy te tájolva. Úgy állítod be, mintha tudnál bármit is a témáról, és ezzel megtéveszted a kérdezőt, meg mindenkit, aki kevésbé ért hozzá... És igen, gyártanak
Gta 4-hez talán a processzor gyenge kicsit, a többi rendben van, de Skyrim menni fog biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!