Most akkor hány fokos a processzor? Melyik adatot kell nézni?
Aida64 progival mértem a gép alkatrészeinek a hőfokait.
Valaki leírná hogy melyik mit jelent?!
A cpu a kép alapján hány fokos 26°c vagy 37°c-os?
kép:
A proci maghőmérséklete a saját (beépített) szenzora szerint 38 fok, a prociház belső felén szintén ennyi a hőmérséklet (proci belső szenzor ez is)
Az alaplapon, a proci alatt lévő hőmérő szerint 26 fok van, az alaplapon kicsit "odébb" lévő másik hőmérő szerint pedig 36 fok a környezeti hőmérséklet.
Ha már "hinni" kell valaminek, akkor inkább tartom valószínűbbnek a maghőmérsékletet, mint a proc alatt lévő alaplapi szenzort.
Köszönöm a választ!
Ez egy i5 2500 cpu és egy freezer 13 cpu hűtő által eredményezett hőmérsékleti adatok. Freezer 13 hoz képest ó ez az adat,vagy nem?
Attól függ, mennyire van húzva az az i5.
Terhelés alatti hőmérséklet jobban számít, hogy az ne legyen túl magas.
tegnap 22:50
Épp ez az hogy nincs húzva. Alap órajellel és terhelés nélkül ennyi a hőfok. A lakásban 29-30 °c van. Tehát a kérdés még mindig az hogy elfogadható e vagy valami baj van! Esetleg újrapasztázás? (kb egy éve volt pasztázva)
tegnap 17:49
" Háát, az enyém alap hűtővel ennyi, 30 fokos nyárban. "
nekem a gyárival 40 °c felett volt terhelés nélkül. Ezért váltottam le.
Ok! Akkor megnyugodtam!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!