Jobb táp vagy erősebb VGA?
A következő probléma van:
Rokonom Farming Simulator 2011-etnikai szokott, és most töltöttem le hozzá másik mapot, amitől nagyon belassult és volt kb. 4-5 FPS-e. Vett az akkori Celeron 1 magyar 3ghz helyett egy E5500-át (2*2.8) és most már folyamatosan megy, de ha fordul a traktorral, akkor megakad egy kis időre. Namost ideadott 15k forintot, hogy vegyek neki bele egy videokártyát, amivel nem akad. A probléma az, hogy egy 400W-os Codegen van benne, ami az általam kinézett HD 5570 vga-t nem hiszem hogy elbírna. Jelenleg egy MSI 8400 GS van benne. Mit kéne csinálnom most? Nincs rá több pénzt.
Codegen ne viccelj a legalja mindennek.3 is volt nekem és egyik sem bírta,mások is rendszeresen panaszkodnak.
Inkább táp.
Ebben az esetben mindenképpen tápot cseréld.
2esnek: attól hogy 7 éve jó, még bármelyik pillanatban összefoshatja magát.
apuci meghalt, anyuci szívbeteg és a 2 mamámnak sincs sok hátra, papáim meghaltak.
mégis chieftec tápom van, mert nem akarom hogy szarrá menjen a gépem...
már egyszer megjártam egy codegen 400w-s táppal pedig csak egy régi intel p4 és integrált kártya volt benne, és még így is elvitte a konfigot...
szóval csöndben lehet maradni, mert ezek a tápok kalap szarok! -.-"
LE LEHET PONTOZNI!
az se mind egy hogy ketteskének meg a négyeskének milyen vga-ja van! :P
nekem már rég befosott volna gépem alatt az tuti! jelenleg egy chieftec ctg 80p-m van szoval valami olyasmit vegyél vagy fsp hexa-t a 400w-osak közül! vga-ra meg később költsetek
eléggé eltértünk a témától...
ha a kedves kérdező megveszi az új vga-t, elég nagy rá az esély hogy nem fogja sokáig használni.
szóval szvsz a tápot vedd, utána a vga-t.
és a tápon sose spórolj.
Szerintem először egy normális tápot vegyél, és arra már lehet alapozni a konfigot, nem kell rettegni hogy mikor döglik be.
Egy ilyen már bőven elég egy E5500 + HD5570 mellé:
És szerintem nem egy nagy összeg, aki még ennyit is sajnál tápra, az megérdemli hogy egy szar táp elintézze a gépét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!