Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jobb táp vagy erősebb VGA?

Jobb táp vagy erősebb VGA?

Figyelt kérdés

A következő probléma van:

Rokonom Farming Simulator 2011-etnikai szokott, és most töltöttem le hozzá másik mapot, amitől nagyon belassult és volt kb. 4-5 FPS-e. Vett az akkori Celeron 1 magyar 3ghz helyett egy E5500-át (2*2.8) és most már folyamatosan megy, de ha fordul a traktorral, akkor megakad egy kis időre. Namost ideadott 15k forintot, hogy vegyek neki bele egy videokártyát, amivel nem akad. A probléma az, hogy egy 400W-os Codegen van benne, ami az általam kinézett HD 5570 vga-t nem hiszem hogy elbírna. Jelenleg egy MSI 8400 GS van benne. Mit kéne csinálnom most? Nincs rá több pénzt.

2012. aug. 1. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Codegen ne viccelj a legalja mindennek.3 is volt nekem és egyik sem bírta,mások is rendszeresen panaszkodnak.

Inkább táp.

2012. aug. 1. 16:40
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
Nekem 7 éve van egy 400W -os codegen tápom. Semmi bajom vele, és kizárt hogy legyen.
2012. aug. 1. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben mindenképpen tápot cseréld.

2esnek: attól hogy 7 éve jó, még bármelyik pillanatban összefoshatja magát.

2012. aug. 1. 16:47
 4/13 anonim ***** válasza:
5%
nekem is 4 évig codegenem volt és semmi baja nem volt. azért mert nektek apuci megveszi a drága chiftechet nem kell leócsárolni a olcsóbbik falytát.
2012. aug. 1. 16:52
 5/13 anonim ***** válasza:
60%

apuci meghalt, anyuci szívbeteg és a 2 mamámnak sincs sok hátra, papáim meghaltak.

mégis chieftec tápom van, mert nem akarom hogy szarrá menjen a gépem...

már egyszer megjártam egy codegen 400w-s táppal pedig csak egy régi intel p4 és integrált kártya volt benne, és még így is elvitte a konfigot...

szóval csöndben lehet maradni, mert ezek a tápok kalap szarok! -.-"

LE LEHET PONTOZNI!

2012. aug. 1. 16:58
 6/13 anonim ***** válasza:

és ajánlom még ezt: [link]

2012. aug. 1. 17:00
 7/13 anonim ***** válasza:

az se mind egy hogy ketteskének meg a négyeskének milyen vga-ja van! :P

nekem már rég befosott volna gépem alatt az tuti! jelenleg egy chieftec ctg 80p-m van szoval valami olyasmit vegyél vagy fsp hexa-t a 400w-osak közül! vga-ra meg később költsetek

2012. aug. 1. 17:00
 8/13 anonim ***** válasza:

eléggé eltértünk a témától...

ha a kedves kérdező megveszi az új vga-t, elég nagy rá az esély hogy nem fogja sokáig használni.

szóval szvsz a tápot vedd, utána a vga-t.

és a tápon sose spórolj.

2012. aug. 1. 17:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem először egy normális tápot vegyél, és arra már lehet alapozni a konfigot, nem kell rettegni hogy mikor döglik be.

Egy ilyen már bőven elég egy E5500 + HD5570 mellé:

[link]

És szerintem nem egy nagy összeg, aki még ennyit is sajnál tápra, az megérdemli hogy egy szar táp elintézze a gépét.

2012. aug. 1. 18:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Vagy ha használt is szóba jöhet, akkor itt van pl ez a VGA:

[link]

Meg pl ezek közül az egyik táp:

[link]

[link]

Így kijön egyszerre mind a kettő, csak a szállítást kell megoldani.

2012. aug. 1. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!