Érdemes megvenni ezt a notebook-ot?
Figyelt kérdés
Toshiba satellite L850-13R 8GB ram 2GB vram
165.000+ÁFA
2012. aug. 1. 16:02
2/9 anonim válasza:
Igen érdemes. Ez is jó vétel. A processzort leszámítva ugyanazt tudja és 40ezerrel kevesebbe kerül. A négymagos i7 felesleges szerintem.
3/9 anonim válasza:
Ezt már elmondtad máshol is de egyáltalán nem felesleges, mert nem 1 évre vesz az ember egy notit ha már kiad ennyi pénzt érte hanem legalább 2-3 évre, és ha most nem is kell (márpedig kell) akkor később kelleni fog)
4/9 anonim válasza:
Jól van nagyokos. Áruld már el nekem, hogy egy négymagos i7 mire kéne? Játékra teljesen felesleges. Minden másra pedig elég egy kétmagos i5.
5/9 anonim válasza:
Ja és szerinted megér 40ezer felárat a négymagos i7 a kétmagos i5-höz képest?
6/9 anonim válasza:
Ha notebookról van szó akkor igen.
7/9 anonim válasza:
Hát én biztos nem fizetnék plusz 40ezret egy olyan gépért aminek a teljesítményét nem tudnám kihasználni. Ahhoz a videokártyához a négymagos i7 játékra teljesen felesleges. Egyébként is ha játékra vesz valaki laptopot, akkor a videokártya teljesítményét kell néznie nem a processzorét. Hiába vesz i7 gépet, 2 - 3 év múlva ugyanúgy elavul, mert a videokártya akkor már kevés lesz a processzor pedig nem tud helyettesíteni egy erősebb videokártyát.
8/9 A kérdező kommentje:
De azért akartam én ezt mert ez az i7 3. Generációs a többi meg 2. Generációs volt.
2012. aug. 1. 20:22
9/9 anonim válasza:
Nem sok értelme van. Hiába sokkal erősebb, mint az i5 ha nem tudod kihasználni a teljesítményét. Az az i5 amit belinkeltem szerintem jobb választás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!