Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a gépemnek?...

Mi lehet a baja a gépemnek? Minden zenét kicsit felgyorsítva játsz le. Minden hangfájlt, a neten is!

Figyelt kérdés

Nem rég lett újratelepítve a gép, és akkor még nem is foglalkoztam annyira a hibával. De minden zenét, videót vagyis minden hangfájlt felgyorsítva játszik le. Már próbáltam álítgatni, a tempót stb. de nem jó. Szerintem a kodek nincs jól feltelepítve, de én meg ahhoz egyáltalán nem értek. Esetleg valami program nem oldaná meg a proglémámat? Ha valakivel már történt ilyen dolog, akkor válaszoljon, hogy mit kezdett vele?:D Előre is köszi a választ!

Ha nem jó kategóriába (Hardver!) -be soroltam, akkor bocsi... De ezt most hova kellett volna?:)

2009. júl. 17. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg a hangkártya driver programjában valószínűleg be van kapcsolva a gyorsítás, egy ismerősöm már járt így.
2009. júl. 17. 21:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Ahogy mondtam, nem nagyon értek hozzá... Hol kell megnézni? részletesen mondja meg valaki.

Előre is köszi.

2009. júl. 18. 07:59
 3/10 anonim ***** válasza:
A tálca jobb alsó sarkában, ahol az óra van, kell lenni valami audió kezelő programnak a windows hangfal ikonján kívül és ott állítsd be.
2009. júl. 18. 11:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Nincs ott semmi, csak a kis hangszóró, vagyis a hangerő.. De az nem az... Más öltlet?
2009. júl. 18. 12:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Hangkártyád milyen? integrált vagy sem? ha integrált, akkor az alaplap lemezéről rakd fel megint az audio drivert, a nem integrált, akkor a hangkártya lemezéről rakd újra. ha így sem megy, akkor előbb az illesztőprogramot töröld le az eszközkezelőből [sajátgépre jobb klikk->tulajdonságok->hardver->eszközkezelő] és utána rakd fel a drivereket
2009. júl. 18. 16:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Áhh nekem ez magad. De azért köszi. Egyszerűbb szolni a szerelőnek:) Hamarább kész a gép is, meg nem rontok el mindent!:) De azért köszi a válaszokat!
2009. júl. 18. 19:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Elírtam! *nekem ez magas!xD
2009. júl. 18. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:

az a legegyszerübb ha leuninstalálod az egésszet

és ujra rakod

majd rendszer eszközkezelö

uj hadver hozzáadása

és nem automatikus keresés hanem te magad jelölöd ki a drivert

kár hogy nem lehet videót felrakni

sokkal egyszerübb és érthetöbb lenne

2009. aug. 10. 14:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Ha el tudnád küldeni email-be nagyon hálás lennék...

Nem tudom, hogy ezen az oldalon lehet-e ilyen címet megadni...

email-em: edina017@indamail.hu

2009. aug. 10. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Holnap elküldöm :)

A kis videot nem lessz valami jó minöség

de legalább érthetö

2009. aug. 10. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!