Két videokártya egy gépben? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Milyen feltételek mellett lehet 2 videokártyát 1 gépbe rakni? Ha van egy engt240-em és egy nvidia 9600-am, akkor azt be tudom rakni mind2őt úgy, hogy működjön? Nőne a teljesítmény? Láttam már olyan gépet ahol több volt, ezért kérdezem. Vagy csak azonos példányúból lehet kettő? Nem tudom, csak hallottam róla. A válaszokat előre is köszönöm.2012. júl. 31. 12:52
1/4 anonim válasza:
Ezt a kettőt nem tudod betenni egymás mellé. Meg amúgy sem javaslom a több kártyás rendszereket, inkább legyen egy de az normális.
2/4 anonim válasza:
nVidiánál ezt SLI-nek hívják. Szükséges, hogy a kártya támogassa illetve az alaplapi támogatás is feltétlenül kötelező. Viszont, csak két ugyanolyan chipsetű VGA-t tudsz egymás mellé rakni. (Ajánlott, hogy pontosan ugyanaz a márka, típus legyen)
A teljesítmény értelemszerűen nőne, azonban ezt az alacsony kategóriában nem éri meg kialakítani.
AMD-nél ugyanezt CrossFire-nek, röviden CF-nek hívják.
A GT240-et és a GeForce 9600-at NEM lehet SLI-be kötni.
3/4 anonim válasza:
Elsővel értek egyet.
Nem éri meg a sok macera, az elért eredményt.
Két közepes helyett egy jó kártya, jobban megéri.
4/4 dani98071410 válasza:
Nekem tudnátok abban segíteni, hogy ha az alaplapban van egy integralt vidikari es en beleteszek meg egy regebbi vidikarit (mert van hova betenni) akkor menni fog mind a ketto? Es a teljesitmeny no? Vagy ez is attol fugg h milyen markaju? Koszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!