Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek jó ez az Acer laptop?

Szerintetek jó ez az Acer laptop?

Figyelt kérdés

Ezt a gépet szemeltem ki magamnak: [link]

Bluetooth nem érdekel rajta, a jobb minőségű webkamerára pedig nincsen szükségem. Legfőképp tanulásra használnám, játékra aligha.

2012. júl. 30. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Használható, bár azért vigyázz, mert ha itt nincs ár, akkor a boltokban is valószínűleg kifutott darab és nehéz lesz beszerezni.

A legjobb lenne, ha bemennél egy laptop boltba és ott megnéznéd a kínálatot. Lehet kapsz sokkal jobbat is, nagyon jó áron.

2012. júl. 30. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Mennyiért veszed? Tanulásra jó, játékra nem nagyon. Egyébként a GTA 4 talán elindult, de nem 100%. CS Source és hozzá hasonló játékok elfutnának.
2012. júl. 30. 22:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Találtam egyet 115e-ért. Eddig ez tűnt a legjobbnak, de lehet hogy tényleg bemegyek majd egy szaküzletbe.
2012. júl. 30. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:

ACER gépet inkább ne. Nem túl megbízhatóak ráadásul csak 1 év garanciát adnak rá. Inkább valami ilyesmit ajánlok helyette. Ezek megbízható gépek és mindegyikre 2 év garanciát adnak.

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 30. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem az ismerőseim nagy részének Acer van és semmi bajuk nem volt vele még soha.

Ráadásul egy csomóra van 2, sőt 3 év garancia!

Olvasnivaló még: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2012. júl. 30. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Ez baromság az acer a 3. legmegbízhatóbb és legerősebb laptop otthoni használatra a hp és a dell mögött!
2012. júl. 30. 23:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi, mindenki kapja a zöldet.

A családban másnak is van Acer laptopja, 5-6 évesek és még mindig hiba nélkül mennek, pedig eléggé strapálva vannak, ezért döntöttem az Acer mellett. Emiatt hiába 1 éves pár darabra a gari, ha egyszerűen nincs szükség rá.

Újabbak közül ez tetszik: [link]

2012. júl. 31. 01:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát a Dell Inspironok is elég hulladékok.

[link]

2012. júl. 31. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó választás barátom! Ha megvetted meg bármilyen boltba vegyél még hozzá 4GB memóriát(5000HUF), mert a win7 megeszik 1.5 gigát átlagban.
2012. szept. 6. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!