Ez milyen gamer összeállítás szerintetek?
Monitoron gondolkozom, hogy a 21.5 és 19-es között nagy a különbség? Mert 19-es van 20.000-ért is és azért 10.000 Ft se kevés. Az egérpad szükséges. Ez így összvissz 192.396 FT + összeszerelés, kiszálltás, ami úgy 6k.
Ha a monitor helyett 1 19"-est vennék, akkor 10.000-es kevesebb. Vagy lehetne még valamin spórolni?
Nemtudom Hart mi bajod a lézeres egerekkel de jobbak játékra egyébként is az első hsz 2005-ben íródott.
Kérdező, igen szoktam vele játszani egérpad nélkül.De aki annyira ragaszkodik, hogy minden csúcs hiper-szuper gamer legyen az nem ennyiért fog venni egeret mint én.
Oké, akkor lesz 1 Steel series qck M-es ( az mekkora, mivel low szenzis vagyok, eléggé, és azért nem árt, ha van helyem)
Meg még kellene 1 egér, ami ár/érték arányban jó, és a 2 jöjjön ki 12k-ből max!
"Hart mi bajod a lézeres egerekkel de jobbak játékra egyébként is az első hsz 2005-ben íródott."
Ott a topik, olvasgasd. Am az első hsz mint látható az alján, nemrég volt frissítve.
"Mondjuk 1 ilyet eltudnék viselni. "
Ennyiből már ott van a Logi G400, ami kenterbe veri.
"az mekkora, mivel low szenzis vagyok, eléggé, és azért nem árt, ha van helyem"
Itt megtalálható az összes darab, megtudod nézni méretüket is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!