Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez milyen gamer összeállítás...

Ez milyen gamer összeállítás szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

Monitoron gondolkozom, hogy a 21.5 és 19-es között nagy a különbség? Mert 19-es van 20.000-ért is és azért 10.000 Ft se kevés. Az egérpad szükséges. Ez így összvissz 192.396 FT + összeszerelés, kiszálltás, ami úgy 6k.

Ha a monitor helyett 1 19"-est vennék, akkor 10.000-es kevesebb. Vagy lehetne még valamin spórolni?

2012. júl. 30. 13:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nemtudom Hart mi bajod a lézeres egerekkel de jobbak játékra egyébként is az első hsz 2005-ben íródott.

Kérdező, igen szoktam vele játszani egérpad nélkül.De aki annyira ragaszkodik, hogy minden csúcs hiper-szuper gamer legyen az nem ennyiért fog venni egeret mint én.

2012. júl. 30. 17:10
 22/25 A kérdező kommentje:

Oké, akkor lesz 1 Steel series qck M-es ( az mekkora, mivel low szenzis vagyok, eléggé, és azért nem árt, ha van helyem)

Meg még kellene 1 egér, ami ár/érték arányban jó, és a 2 jöjjön ki 12k-ből max!

2012. júl. 30. 17:17
 23/25 A kérdező kommentje:

Mondjuk 1 ilyet eltudnék viselni.

[link]

2012. júl. 30. 17:24
 24/25 anonim ***** válasza:

"Hart mi bajod a lézeres egerekkel de jobbak játékra egyébként is az első hsz 2005-ben íródott."

Ott a topik, olvasgasd. Am az első hsz mint látható az alján, nemrég volt frissítve.

"Mondjuk 1 ilyet eltudnék viselni. "

Ennyiből már ott van a Logi G400, ami kenterbe veri.

"az mekkora, mivel low szenzis vagyok, eléggé, és azért nem árt, ha van helyem"

Itt megtalálható az összes darab, megtudod nézni méretüket is:

[link]

2012. júl. 30. 17:32
 25/25 A kérdező kommentje:
Oké, a 2 együtt 11k M-es méretű pont elég, mostis olyan van, pontosan elég volt, csak most nem az asztal szélén lesz, tehát a sarkáig is lehet majd rántani. Na köszi mindent. Még várok kicsit, hátha kijönnek a Trinityk.:D
2012. júl. 30. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!