Szerintetek melyik laptopot válasszam? Véleményeket várok Asus K53SD-SX103D -ről és a Toshiba Satellite L850-13R laptopjáról.
Figyelt kérdés
A laptopok adatai:
(Játékra illetve egyetemen mérnökinfo szakra kellene.)
#egyetem #notebook #Toshiba #Asus #Satellite #Toshiba Satellite L850 #Asus K53SD #13r #laptop #SX103D
2012. júl. 30. 12:45
1/6 anonim válasza:
Az elsőbe a vga egy f.s. Nem tud kihasználni max 1gb ot, nem hogy 2t. A második meg semmitmond, adatok sincsenek
2/6 anonim válasza:
A 2.ban minden szép és jó.. De az a vga annyira képes, amennyit lopni tud. Inkább az első, de ha kell, keresek jobbat
3/6 A kérdező kommentje:
Az oldalon át kell rakni a "Specifikáció"-ra az oldalt ott leír mindent.
Azt megköszönném kedves második válaszoló.
2012. júl. 30. 13:24
4/6 anonim válasza:
Mind a 2 én voltam, majd ha gépnél leszek, mazsolázgatok is.
5/6 anonim válasza:
A Toshiba laptopban nagyon jó a videokártya. Egy kicsivel erősebb, mint a GT540M/GT630M. Az ASUS meg nem a legmegbízhatóbb márka.
Ha nem ragaszkodsz a 4 magos i7 processzorhoz, akkor még ezt a Lenovo gépet tudom ajánlani.
6/6 anonim válasza:
Sorry, én amit találtam, abban Intel HD Graphics volt, az pedig tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!