Mért melegszik ennyire a procim?
Figyelt kérdés
elkezdek egy játékkal játszani nem is nagy igényűvel és felmegy 80 fokig a rekord 107 fok.
alap járaton 40-47 fok.
Vettem rá új hűtőt egy cooler master hyper tx2-őt egy dbig 60 fok alatt tartotta.
De most újra 80 környékén mozog viszont annál feljebb nem megy.
Sokan mondták h a táp a ludas.
Egy 550 wattos shiftech tépom az rossz?
alaplap:gigabyte M57SLI-S4 (Socket M2)
2012. júl. 29. 21:49
2/22 A kérdező kommentje:
igen vékony réteget
2012. júl. 29. 21:51
3/22 anonim válasza:
Az is baj, ha túl sok van rajta. Nekem is volt ilyen gondom Amd athlon 64 x2-vel.
4/22 A kérdező kommentje:
a proci lemaradt.
Amd athlon dual core x2 4800+
2012. júl. 29. 21:51
5/22 anonim válasza:
107 fok az szép ha persze nem fake...
szerintem rossz a pasztád kapard le és vegyél rá egy collermaster vagy valami márkásabb pasztát
6/22 anonim válasza:
Kérdező: Ugyan ilyenem van.
Én újrapasztáztam, és jó lett.
7/22 A kérdező kommentje:
Megpróbálom :)
És nem fake. leküldtem ikonba game-et és a core temp ennyit jelzett.Rögtön kikapcsoltam
2012. júl. 29. 22:09
8/22 A kérdező kommentje:
nem először pasztázom újra. és mégis csinálja amúgy
2012. júl. 29. 22:10
9/22 anonim válasza:
CPU feszt nem állítottad? Ugyan ilyen hűtőm van 60 fok alatt tartja a CPU-t ha meggebedek is(2 év nincs újrapasztázva). A másik lehetőség, hogy a hőmérődióda hibás.
10/22 anonim válasza:
ma 23:22 vagyok. Ha ténylegesen ilyen meleg, és stabil(tehát nem fagy), akkor valószínű, hogy a fesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!