Mit gondoltok erröl a számítógép összeállításról?
Alaplap:Gigabyte GA-P67A-D3-B3
Processzor:Intel Core i5-2500k 3.30Ghz 1155 box
Memória:Kingston 8192Mb HyperX Blu DDR3 1333Mhz CL9 KIT
Videókártya:Sapphire HD7750 1GB DDR5 PCIE
Merevlemez:Seagate 500GB Barracuda 7200rpm 16mb SATA3
Ház:Coolermaster RC-431K-KWN1 ELITE 431
Tápegység:FSP Hexa 500W
Proci hűtő:Arctic Cooling Freezer 13 Limited Edition
Esetleg tudtok valami jobb házat ,ami jól szellőzik?
Játékra fogom használni.
Azzal a házzal csak annyi a gond, hogy 16ezer, a keretbe meg 10ezres ház fér bele.
Én még mindig a CM Elite 350-et javaslom, anna ksem rossz a szellőzése, 4 ventit is lehet tenni bele. Vagy Az általad is írt Bitfenix is jó és árban is ott van, azzal csak annyi volt a bajom hogy nincs rajta USB3.
A CM Elite 350-nek nem csak a kábel menedzsmentje gyenge de a szellőzése is nagyon elmarad a BITFENIX Merc Alpha háztól ami olcsóbb. Nem beszélve a NZXT Tempest 410 háztól ami sok szolgáltatással bíró, stabil,
masszív, széles usb3-as és tökéletes a kábel menedzsment. Igaz, hogy 5 ezerrel többe kerül mint a Cooler Master Elite Knight 350, de egy 150 ezres gépnél én nem spórolnám ki. Szerintem a bő kábeles és harisnyázott Chieftec CTG500w táphoz, HD 7850 VGA-hoz, és komolyabb proci hűtőhöz jobb választás lenne a NZXT Tempest 410 ház.
A Freezer 13 Pro is jó, és vagy 3ezerrel olcsóbb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!