Új gépet akarok összerakni, de még soha nem csináltam, szóval a procihoz adnak hűtőpasztát, vagy vennem kell külön, vagy nem kell használni hozzá?
ha még soha nem csináltál, kérj összeszerelést rendeléskor, feltéve ha egyben veszed. ha nem, akkor valami szakértő ismerőst kérjél meg hogy rakja össze, és ha látod hogyan kell, legalább tanulsz belőle:)
amúgy ha nem OEM a processzor, amit veszel, akkor amit kapsz hozzá hűtőt vagy fel van rá kenve a paszta, vagy kapsz külön mellé pasztát és neked kell felkennni a processzorra. erről ajánlom hogy nézz videót :) sok szerencsét.
munez: azért tapasztalatom van mert nagyon sok gépet raktam össze csak a proci maradt ki eddig belőle, szal azért összerakni összetudom csak mivel még soha nem raktam össze 0-ról gépet és nem vettem újjonnan soha, ezért érdekelt, hogy adnak e vagy saját költségre vegyem:D Amúgy nagyon sokat segítettél nekem, miattad raktam így össze a gépet. Tudsz valamit:DD Köszönöm a választ!
laplap: ASUS M5A78L-MLX
Proci: AMD FX-6100
RAM: 2x4GB 1333MHz Geil Value Plus
VGA: Sapphire Radeon HD 6870 1GB DDR5
Winyó: 500GB Samsung 16 MB cache SATA2
DVD író: Samsung SH-222BB SATA
Ház: Sharkoon Vaya( midi torony)
Táp: FSP 400W Hexa Active
Ár: 150.000 Ft
Igen, az OEM az hogy nem kapsz dobozt meg tartozékkat, csak magát a hardvert.
Amúgy ahelyett az alaplap helyett inkább ezt ajánlom:
Az Asus-al is menne a gép, de az csak 95W-os procikat kezel maximum, ami később gond lehet ha mondjuk procit cserélnél egy nagyobbra. Ez az ASRock már 125W-osig jó.
az jó lehet hogy ez lesz :D
[link] ezt akarom megvenni, de itt azt írja hogy a foglalat az AM3, nme pedig AM3+ os. Lehet hogy csak az oylan alaplal jó hozzá?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!