Bazsko kérdése:
Ha a Sony felajánlaná nektek, hogy letesztelhetitek a termékeiket azzal az indokkal, hogy utána írj róla cikket, vagy készíts videót ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
mivel, az oldal ahol szerkesztő vagyok, hardverekkel foglalkozik, én az egyik VAIO laptopra gondoltam, de meghallgatok más véleményt is :)
az indok amiért a laptopnál döntöttem: [link]
2012. júl. 28. 18:16
1/4 anonim válasza:
Én is a laptopot tesztelném. Vagy az Ultrabookot.
Nem akarsz egy munkatársat? :D
2/4 A kérdező kommentje:
nemrégiben volt szerkesztő felvétel, de lemaradtál róla...
egyébként a tesztek a rendszerigeny.hu-n fognak megjelenni, mihelyst egyeztetünk a sonyval...
2012. júl. 28. 22:07
3/4 anonim válasza:
Kár.
Eddig nem is ismertem ezt az oldalt, pedig egész jónak tűnik.
4/4 A kérdező kommentje:
ha keresünk szerkesztőket mindenképpen szólok... de lehet hogy nemsokára el is jön az a pillanat, mert haveromat inaktivitás miatt ki akarják rakni a stábból...
2012. júl. 29. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!