Alaplap, proci, videokártya. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
codegen 450w-s táp mellé(ha az elég) kéne jó alaplap, proci, videokártya (ami egymáshoz passzol) és elég jó ahhoz hogy legalább másfél két évig ne legyen elavult
pénzben a 120 ezer körül gondoltam, de jó lenne (bőven) ez alá menni
2012. júl. 28. 13:26
1/19 anonim válasza:
Codegen re ne épits
Sata hdd, dvd?
Ház amugy milyen?
Gondolom memoria is kel csak nem irtad
2/19 anonim válasza:
Memória nem kell? ha már van remélem DDR3asod van. és abból is hány GB?
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
5/19 A kérdező kommentje:
igen memória is kell, csak elfelejtettem...
2012. júl. 28. 15:26
6/19 A kérdező kommentje:
a ház pépnz híján nem csúcsminőség, egy régi deluxe(valószínűleg cserélem)
hdd:samsung sp2004c(200GB), de dobok hozzá még valamit vagy +külső hdd
dvd:pioneer dvd-rw dvr-110d és hl-dt-st dvd-rom gdr8164b
2012. júl. 28. 15:47
7/19 anonim válasza:
A régi házaddal az lehet a gond, hogy ezek az új hosszú VGA-k nem biztos hogy beleférnek majd.
8/19 anonim válasza:
Ja és a HDD IDE vagy SATA? Mert ha IDE akkor azzal is lehet gond, a legtöbb új alaplapon már nincs IDE csati.
9/19 anonim válasza:
Vinyóra közben rákerestem, SATA, szóval azzal nem lesz gond.
10/19 A kérdező kommentje:
A gépben van 33cm a videokari helyén úgyhogy 6870 befér a gépházba, a 6950ről nem találtam semmit
(de az első konfig amit összeállítottál tetszik és azt a 13ezret rászánom hogy jobb vga legyen a gépben, ha megy az első alaplaphoz)
2012. júl. 28. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!