Nem ismeri fel az átalakított vinyót a gép?
Van egy belső laptop vinyó, ami átvan alakítva külsőre. Kapott egy dobozt, amibe belevan rakva, és egy USB-vel hozzátudom dugni asztali/laptop gépekhez. A vinyó leeset a földre, azóta nem látja a gép. Van rajta egy kislámpa, ami egyfolytában zölden világít, és ha bedugom a laptopba vagy az asztaliba a gép kattan, hogy egy új hardver csatlakozott, de nem látszik semmi. Se az eszköztárban, se a sajátgépben. Megráztam, de hallani nem hallottam benne semmit, hogy eltört volna, de nem lehetetlen.
Valami véleményt tudna mondani, program letöltése nélkül tudok vele valamit csiálni?
Ember, az odáig oké, de a rázogatással nem úgy értettem, hogy falhozvágdosom,hanem szép lassan rázogatom, hogy az üveg lap vagy mi eltört -e benne... De ettől függetlenül köszönöm a kérdést...de sikerült megcsinálnom. Szétszedtem, és újra összeraktam óvatosan...leteszteltem és jó.
köszi
" a rázogatással nem úgy értettem, hogy falhozvágdosom,hanem szép lassan rázogatom"
Nem is ezzel van gond, hanem a leeséssel. Attól, hogy a lemez nem törik el, még kiugrik a fej vagy repedés lesz valamelyik IC-n, és máris kukázhatod az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!